Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

Taaltoetsen integreren in leeromgeving

De taaltoetsen van Braint Academy kunnen worden geïntegreerd binnen de leeromgeving van je eigen organisatie. Zo kunnen medewerkers de toetsen zelf aanvragen. Zij ontvangen direct inloggegevens en zien meteen na afloop het resultaat. Zo krijgen ze snel inzicht in hun taalniveau. Wij sturen de deelnemer bovendien een mail met het scoreoverzicht en een persoonlijk advies voor een vervolgcursus. Vrijblijvend natuurlijk. Superhandig en laagdrempelig!

Heeft de medewerker vragen over de taaltoets, over het resultaat of over een cursus? Dan kan hij altijd contact opnemen met onze ervaren taalcoaches. Dit geldt ook als er specifieke vragen zijn over taal en dyslexie of over taal en een migratieachtergrond.

Zo werkt het

Wij maken voor jouw organisatie een aanmeldpagina op maat. Het enige wat jij hoeft te doen is een link naar die aanmeldpagina in de leeromgeving plaatsen. De medewerkers kunnen nu een toets aanvragen.

Misschien heb je al cursussen Nederlands en Engels in je aanbod. Dat geldt voor meer van onze klanten. De Rabobank bijvoorbeeld heeft onze cursussen toegevoegd aan het aanbod omdat deze individueel, flexibel en online mét personal coaching zijn. Een goede aanvulling op het reguliere aanbod dus!

Naast de Rabobank werken we op deze manier al vele jaren prettig samen met onder meer KPN, ABNAMRO, KLM, Corporatie Academie, ROC Nova College en VONK.Contact

Heb je een vraag, wil je extra informatie of een offerte? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel je vraag

Heb je vragen?

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met een van onze taalcoaches. Je kunt ons op werkdagen bellen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp.