Braint Academy - trainingen zakelijk schrijven menu

Correct Nederlands

flexibele planning

individuele begeleiding

Schrijf je voor je werk en ben je onzeker over je spelling? Kijk je de regels er wel op na maar vind je het lastig om ze goed toe te passen? In de online cursus Correct Nederlands leer je een tekst zonder fouten te schrijven. Dat hoef je niet alleen te doen. Je persoonlijke taalcoach geeft je feedback, tips en tools. Zo ga je de regels echt begrijpen en kun je ze beter toepassen.

Flexibel en op je eigen tempo

Je kiest zelf het startmoment van de cursus en je bent niet gebonden aan vaste tijden. Je werkt dus aan de cursus op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen. Dat doe je in de online leeromgeving die wij voor je klaarzetten. Met begeleiding van je taalcoach train je in die omgeving stap voor stap de taalregels.

Dit doet je taalcoach

Je taalcoach volgt je voortgang en je resultaten. Op basis hiervan geeft ze je op vaste momenten gerichte uitleg en taaltips. Met de onderdelen die minder goed gaan, ga je met hulp van je coach extra aan de slag. En natuurlijk kun je haar tussendoor altijd vragen stellen over de opdrachten en ook over taalkwesties die je in je werk tegenkomt.

Dit leer je

  • het spellen van werkwoorden
  • het juiste gebruik van leestekens
  • het gebruik van verwijswoorden (bijvoorbeeld jou/jouw, u/uw, wat/dat/die)
  • het vermijden van formuleerfouten in een zin
  • en nog veel meer

Dit bereik je met de cursus?

Je leert in de cursus kritisch te kijken naar je teksten en taalfouten te herkennen en te vermijden. Aan het eind weet je hoe je de regels van de spelling en grammatica kunt toepassen in de teksten die je voor je werk schrijft.

Correct Nederlands

  • € 475 all-in
  • flexibele planning
  • individuele begeleiding
  • persoonlijke taalcoach
  • Braint bezit het NRTO keurmerk

Bestellen

De cursus kost € 475. Dit is inclusief de begeleiding van je taalcoach. Je kunt direct online afrekenen met iDeal of we kunnen je eerst een factuur sturen. Bestel je namens je werkgever? Laat het ons weten, dan passen we de factuur aan. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Bestellen

Brochure

Wil je de brochure van Correct Nederlands downloaden? Klik dan op de button hieronder.

Download brochure

Zo begin je

Aan het begin van de cursus kun je een online starttoets maken, zodat jij en de coach inzicht krijgen in je niveau en je sterke en zwakke punten. Je coach maakt daarna voor jou een cursus op maat.

Hoe lang duurt de cursus?

Je besteedt in totaal 18 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning Met een tijdsbesteding van 1,5 uur per week bijvoorbeeld ben je dan 12 weken bezig. Maar korter of langer kan ook. De planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk.

Start- en eindniveau

Het startniveau voor de cursus is A2 (vmbo, brugklas havo/vwo). Het eindniveau van de cursus is B2/C1 (eind havo/vwo/mbo4). Je sluit af met een eindtoets. Als je deze hebt gemaakt, ontvang je een certificaat.

Wanneer wil je starten?

Na je aanmelding nemen we contact met je op om in overleg met jou de startdatum af te spreken. Je kunt al binnen 2 dagen met de cursus beginnen! Wil je later beginnen? Dan kun je nu al de cursus aanvragen en bepaal je zelf je startdatum.

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met onze taalcoach via 085 401 81 36.

STAP-budget

Wil je zakelijke teksten schrijven zonder taalfouten en gebruik maken van je STAP-budget? Dat kan met de cursus Foutloos schrijven voor je werk. Klik op de button hieronder voor meer info.

Foutloos schrijven voor je werk


Toch niet helemaal wat je zoekt?

Beheers je de taalregels al en wil je de kwaliteit van je e-mails en andere zakelijke teksten verbeteren? Misschien is dan de cursus Zakelijk Schrijven interessant voor jou.

Braint heeft al ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van online cursussen taalvaardigheid met individuele begeleiding. Braint traint als preferred supplier het personeel van onder andere KPN, Rabobank, KLM en Aegon.


Braint bezit het NRTO-keurmerk
NRTO

Klanten over braint

"Fijn dat er altijd een coach ter beschikking staat en dat er gewerkt wordt met een planning. Zo kun je ook zelf indelen wanneer je aan de cursus werkt. De ene week heb je meer tijd over dan de andere week."

Fatima Bellari - beheerder, caretaker – SSH Student Housing

"De taalcoach is geduldig en duidelijk. Ze neemt de tijd om me de feedback te schrijven en alle fouten die ik heb gemaakt uit te leggen. Ik ben voorstander van deze manier van leren. Ik kan de tijd kiezen die mij het beste uitkomt en er het meeste uit kan halen. De theorie-uitleg is ook duidelijk geschreven."

Le Chen - PUM

"Leerzame modules met korte en duidelijke instructies. De taalcoach is erg vriendelijk, voelt meteen vertrouwd. Bedankt voor de ZEER zinvolle cursus!"

Filiz Ilhan - onderwijsassistent

"Ik schrijf dagelijks brieven en heb elke dag profijt van wat ik geleerd heb. Ook beoordeel ik brieven van anderen, ik kan nu beter uitleggen waarom iets goed of fout is."

"Ik vond het leuk en leerzaam en goed te doen in de aangegeven tijd. Ik zal Braint ook aan anderen adviseren."

"De bruikbaarheid is zeer goed. Ik heb elke dag klantcontact en dankzij de cursus kijk ik kritischer naar mijn mails."

Hoe werkt zo'n cursus nou eigenlijk? bekijk de video
Braint taalvaardigheid - uitleg werkwijze