Taal op niveau met e-coaching menu

Privacy statement

Braint respecteert en beschermt de privacy van het individu. Specifiek te identificeren informatie over u, wordt niet ter beschikking gesteld van derden, zonder eerst uw uitdrukkelijke toestemming ontvangen te hebben, zoals aangegeven in dit privacyreglement.

Welke informatie verzamelt Braint?

Braint registreert persoonsgegevens ten behoeve van de abonnementsadministratie. Verder bewaart Braint de resultaten van de interactieve lessen. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor Braint en voor de houder van het abonnement. Zij worden niet ter beschikking gesteld van derden, zonder uitdrukkelijke toestemming van de houder van het abonnement.

Websitebezoek

Op de website van Braint worden algemene bezoekergegevens, bijgehouden zoals de meest opgevraagde pagina's, zonder dat deze bezoekers identificeren. Dit heeft tot doel het optimaliseren van de website en de dienstverlening.

Externe links

Op de website van Braint treft u hyperlinks naar andere internetsites. Braint is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de manier waarop de aanbieders ervan omgaan met persoonsgegevens.

Cookies

Braint maakt geen gebruik van cookies.

Informatie over registratie en gebruik

Braint stelt de gegevens van geregistreerde gebruikers nooit ter beschikking van derden. Gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang of gebruik. Iedere computergebruiker dient zich echter te realiseren dat elektronische inbraak en diefstal een reëel gevaar kan zijn. Bescherming hiertegen helpt, maar biedt nooit 100% veiligheid. De verzamelde informatie is eigendom van Braint.

Aansprakelijkheid

Door gebruik te maken van de website Braint verklaart u dit reglement gelezen te hebben en zich akkoord te verklaren met de inhoud van dit reglement.

Vragen

Als u vragen heeft over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als u inzicht wilt in de gegevens die wij van u registreren kunt u een e-mail sturen aan: info@braint.nl