Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

Cursus English spelling and grammar

€ 39,-

3900 oefenzinnen

Met de online cursus Spelling and Grammar oefen je de taalregels van de Engelse spelling en grammatica en leer je ze goed toepassen. De cursus kost € 39,- voor 1 jaar onbeperkte toegang. Je krijgt er een gratis E-book bij, zodat je een naslagwerk(je) hebt met de theorie en voorbeelden uit de cursus. Je oefent tijden, werkwoordvormen, woordkeuze, woordvolgorde, voorzetsels, uitdrukkingen, bekende valkuilen en meer.

Bestellen

De cursus

De cursus bestaat uit 3900 oefenzinnen en is verdeeld in niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel bent vergeten, kun je meteen de theorie aanklikken. Theorie en instructies zijn in het Nederlands. Deze kunnen op verzoek ook in het Engels, zodat de cursus geheel in het Engels is.

Waarmee ga je aan de slag?

 • tenses
 • verbs
 • word order
 • prepositions
 • articles
 • nouns
 • bekende valkuilen
 • en meer

E-book

In het gratis E-book vind je alle theorie, met voorbeelden, die je in de cursus hebt geoefend. Deze pdf kun je downloaden, zodat je ook na de cursus een naslagwerk(je) hebt waarin je de taalregels nog een keer kunt opzoeken.

Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord krijg je via deze site 1 jaar onbeperkte toegang tot de oefeningen en de theorie. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Engels/Nederlands of Engels/Engels

Je kunt de cursus met Nederlandse theorie en instructies doen of volledig in het Engels. Je kunt dit zelf in je leeromgeving instellen.

Start- en eindniveau

Het startniveau voor de cursus is A2 (vmbo, brugklas havo/vwo). Het eindniveau van de cursus is B2 (eind havo/vwo/mbo4).

Cursusduur

Je hebt gemiddeld 7 uur nodig om de hele cursus te doen. Het is een zelfstudiecursus dus je bepaalt zelf wanneer je de oefeningen maakt. In totaal heb je 1 jaar toegang.

Bewijs van deelname

Als je de cursus hebt afgerond, ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

De online cursus Spelling en grammatica Engels kost € 39,- all-in. Je kunt bestellen en direct online afrekenen met iDeal. Je krijgt direct toegang tot de cursus. Braint Academy BV is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Online cursus Spelling en grammatica Engels

 • € 39,- all-in
 • 3900 oefenzinnen
 • direct online toegang
 • 1 jaar onbeperkte toegang
 • Braint Academy bezit het NRTO-keurmerk

Bestellen


Braint Academy is lid van

Contact

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

T: 085 401 81 36
E: info@braint.nl

Kvk inschrijving: 37074615


Braint Academy BV bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Braint voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.


Braint Academy BV is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze cursussen zijn vrijgesteld van btw.

Crkbo