Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus Engels

€ 59,-

4600 oefenzinnen

Met de online cursus Spelling en grammatica Engels oefen je de taalregels van de Engelse spelling en grammatica en leer je ze goed toepassen. De cursus kost € 59,- voor 1 jaar onbeperkte toegang. Je krijgt er een gratis E-book bij, zodat je een naslagwerk(je) hebt met de theorie en voorbeelden uit de cursus. Je oefent tijden, werkwoordvormen, woordkeuze, woordvolgorde, voorzetsels, uitdrukkingen, bekende valkuilen en meer.

Bestellen

De cursus

De cursus bestaat uit 4600 oefenzinnen en is verdeeld in niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel bent vergeten, kun je meteen de theorie aanklikken. Theorie en instructies zijn in het Nederlands. Deze kunnen op verzoek ook in het Engels, zodat de cursus geheel in het Engels is.

Waarmee ga je aan de slag?

  • tenses, verbs
  • prepositions, nouns, articles
  • word order
  • leestekens
  • bekende valkuilen

E-book

In het gratis E-book vind je alle theorie, met voorbeelden, die je in de cursus hebt geoefend. Deze pdf kun je downloaden, zodat je ook na de cursus een naslagwerk(je) hebt waarin je de taalregels nog een keer kunt opzoeken.

Hoe begin je?

Bij de start kun je een 0-meting maken om je niveau te testen. Hiemee weet je je sterke en zwakke punten en waar je in de cursus extra op kunt trainen. De onderwerpen van de 0-meting en de cursus zijn gekoppeld aan het Referentiekader European Framework.

Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord krijg je via deze site 1 jaar onbeperkte toegang tot de oefeningen en de theorie. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Kosten

De online cursus Spelling en grammatica Engels kost € 59,- all-in. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Als je met iDeal betaalt, krijg je direct toegang tot de cursus. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Online cursus Spelling en grammatica Engels

  • € 59,- all-in
  • 4600 oefenzinnen
  • 1 jaar onbeperke toegang
  • CRKBO-erkende onderwijsinstelling
  • gratis E-book (PDF) met theorie en voorbeelden

Bestellen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je online begeleiding van onze taalcoach? Misschien is dan de English Spelling and Grammar interessant voor jou.


Braint is lid van

Contact

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

T: 085 401 81 36
E: info@braint.nl

Kvk inschrijving: 37074615


Braint bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Braint voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.


Braint is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze cursussen zijn vrijgesteld van btw.

Crkbo