Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

Contact

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum
Kvk inschrijving: 92887589

T: 085 401 81 36
info@braint.nl

Studieadvies

Wil je weten of een cursus past bij jouw wensen en jouw werksituatie? Maak dan gerust een belafspraak met een van onze taalcoaches. Dit studieadviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Boek een adviesgesprek

Contact

Heb je een vraag, wil je extra informatie of een offerte? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel je vraag

Braint Academy

Bart Molenaar en Tanja van Essen


Wij zijn Bart Molenaar en Tanja van Essen. Ooit werkten we als docent bij het Centrum Vakopleiding voor Volwassenen en het klikte meteen. In opdracht van Arbeidsvoorziening Nederland hebben we ons eerste digitale lesmateriaal ontworpen: Praktitaal (toen nog op dvd!). De cursist kon hiermee zelfstandig spelling en grammatica oefenen. Dit paste perfect in de methode die het CVV hanteerde: zelfstandig werken binnen je eigen maatwerktraject, met persoonlijke begeleiding én eigen verantwoordelijkheid. En vanuit deze visie hebben we samen onze online cursussen schrijfvaardigheid verder ontwikkeld. Doordat we zowel de software als de inhoud zelf kunnen maken, vormen we een sterke combinatie. Inmiddels werken we met een groep deskundige en enthousiaste mensen.

De rol van de personal coach, die de deelnemer tijdens het hele traject online monitort werd steeds belangrijker. Ook onze doelgroep werd breder. Naast bibliotheken en onderwijsinstellingen wist ook het bedrijfsleven ons steeds vaker te vinden. Onze cursussen blijken prima te passen in het concept ‘een leven lang leren’: het repareren en actueel houden van kennis en competenties.

NRTO-keurmerk

BRAINT ACADEMY BV bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat BRAINT ACADEMY BV voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

CRKBO

BRAINT ACADEMY BV is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze cursussen zijn vrijgesteld van btw.

Merk

"Braint" is een wettig gedeponeerd merk in de Benelux onder nummer: 1177933.


Crkbo