Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

Cursus Ontleden

€ 39,-

2200 oefenzinnen

Met de online cursus Ontleden oefen je stap voor stap zelfstandig de regels van het taalkundig én redekundig ontleden. De cursus kost € 39,- voor 1 jaar onbeperkte toegang. Je krijgt er een gratis E-book bij waarin alle regels nog eens op een rijtje worden gezet, met veel uitleg en voorbeelden. Is het ontleden van zinnen voor jou af en toe ook zo'n worsteling? Je kunt direct beginnen.

Bestellen

zinsontleding oefenen

De cursus

De cursus bestaat uit 2200 oefenzinnen en is verdeeld in niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad. De kennis van het ene niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel bent vergeten, kun je meteen de theorie aanklikken.

Waarmee ga je aan de slag?

 • onderwerp, persoonsvorm, gezegde
 • werkwoordelijk gezegde, naamwoordelijk gezegde
 • lijdend voorwerp, meewerkend voorwerp
 • bijwoordelijke bepaling, bijvoeglijke bepaling
 • voorzetsels
 • voegwoorden
 • woordvolgorde
 • hoofdzin en bijzin

E-book

In het gratis E-book vind je alle theorie, met voorbeelden, die je in de cursus hebt geoefend. Deze pdf kun je downloaden, zodat je ook na de cursus een naslagwerk(je) hebt waarin je de taalregels nog een keer kunt opzoeken.

Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord krijg je via deze site 1 jaar onbeperkte toegang tot de oefeningen en de theorie. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Start- en eindniveau

Het startniveau voor de cursus is A2 (vmbo, brugklas havo/vwo). Het eindniveau van de cursus is B2 (eind havo/vwo/mbo4).

Cursusduur

Je hebt gemiddeld 5 uur nodig om de hele cursus te doen. Het is een zelfstudiecursus dus je bepaalt zelf wanneer je de oefeningen maakt. In totaal heb je 1 jaar toegang.

Bewijs van deelname

Als je de cursus hebt afgerond, ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

De online cursus Ontleden kost € 39,- all-in. Je kunt bestellen en direct online afrekenen met iDeal. Je krijgt direct toegang tot de cursus. Braint Academy BV is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Online cursus Ontleden

 • € 39,- all-in
 • 2200 oefenzinnen
 • direct online toegang
 • 1 jaar onbeperkte toegang
 • Braint Academy bezit het NRTO-keurmerk

Bestellen


Braint Academy is lid van

Contact

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

T: 085 401 81 36
E: info@braint.nl

Kvk inschrijving: 37074615


Braint Academy BV bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Braint voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.


Braint Academy BV is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze cursussen zijn vrijgesteld van btw.

Crkbo