Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus Werkwoordspelling

€ 29,50

3200 oefenzinnen

Met de online cursus Werkwoordspelling oefen je stap voor stap de spelling van werkwoorden. Ook alle basisbegrippen die je hiervoor moet kennen, kom je tegen. De cursus kost € 29,50 voor 1 jaar onbeperkte toegang. Je krijgt er een gratis E-book bij, zodat je ook na de cursus de regels nog eens kunt opzoeken! Worstel je soms nog met de d'tjes en t'tjes? Je kunt direct beginnen.

Bestellen

tegenwoordige tijd

De cursus

De cursus bestaat uit 3200 oefenzinnen en is verdeeld in niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad. De kennis van het ene niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel bent vergeten, kun je meteen de theorie aanklikken.

Waarmee ga je aan de slag?

  • tegenwoordige en verleden tijd
  • onderwerp, persoonsvorm en gezegde
  • stam van een werkwoord
  • werkwoordspelling in korte zinnen
  • werkwoordspelling in langere zinnen

E-book

In het gratis E-book vind je alle theorie, met voorbeelden, die je in de cursus hebt geoefend. Deze pdf kun je downloaden, zodat je ook na de cursus een naslagwerk(je) hebt waarin je de taalregels nog een keer kunt opzoeken.

Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord krijg je via deze site 1 jaar onbeperkte toegang tot de oefeningen en de theorie. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Kosten

De online cursus Werkwoordspelling kost € 29,50 all-in. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Als je met iDeal betaalt, krijg je direct toegang tot de cursus. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Online cursus Werkwoordspelling

  • € 29,50 all-in
  • 3200 oefenzinnen
  • 1 jaar onbeperke toegang
  • CRKBO-erkende onderwijsinstelling
  • gratis E-book (PDF) met theorie en voorbeelden

Bestellen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je naast werkwoordspelling ook met andere spelling aan de slag? Misschien is dan de online cursus Spelling en grammatica interessant voor jou.


Braint is lid van

Contact

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

T: 085 401 81 36
E: info@braint.nl

Kvk inschrijving: 37074615


Braint bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Braint voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.


Braint is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze cursussen zijn vrijgesteld van btw.

Crkbo