Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

Scholingsvoucher € 500 voor uitzendkrachten / januari 2024

Werk je als uitzendkracht? Dan heb je één keer per jaar recht op een Scholingsvoucher ter waarde van € 500, die je mag gebruiken voor een opleiding of training die te maken heeft met je werk. Bij Braint Academy kun je bijvoorbeeld cursussen volgen om je spelling, grammatica en schrijfvaardigheid te verbeteren. Je kunt kiezen uit: Correct Nederlands (spelling en grammatica), Zakelijk Schrijven of Zakelijk Engels. Met de voucher volg je zo’n cursus zonder bijbetaling.

Je vraagt de Scholingsvoucher aan via je intercedent. Op 5 februari komen er weer vouchers beschikbaar. Wees er snel bij want op is op! De Scholingsvoucher wordt uitgegeven door van Doorzaam (het fonds voor de uitzendbranche). Meer informatie vind je hier..

Test zakelijk schrijven / januari 2024

Schrijf je teksten voor je werk? Wil je je schrijfvaardigheid verbeteren of ben je gewoon nieuwsgierig? Doe dan onze gratis test zakelijk schrijven. Hierin ontdek je op een speelse manier wat belangrijk is in zakelijk schrijven.

Individuele feedback
De test behandelt 12 onderwerpen in 30 vragen. Nadat je de test hebt gemaakt, zie je direct per onderwerp een feedback op maat. Deze feedback ontvang je ook per e-mail in een PDF-document. Je kunt je op deze pagina aanmelden. Je ontvangt direct je inloggegevens.

Scholingscontract met UWV / november 2023

Braint Academy heeft sinds 1 september jl. een contract met het UWV. Dit betekent dat onze online taalcursussen met begeleiding van een taalcoach, nu ook in het scholingsaanbod van het UWV staan. Heb je een uitkering of volg je een re-integratietraject via het UWV? Dan kun je gebruik maken van je scholingsbudget als je je schrijfvaardigheid Nederlands of Engels wilt verbeteren. Kijk bij onze cursussen voor meer info.

Contact

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

T: 085 401 81 36
E: info@braint.nl

Kvk inschrijving: 92887589


Braint Academy B.V. bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Braint Academy voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.


Braint Academy B.V. is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze cursussen zijn vrijgesteld van btw.

Crkbo


"Braint" is een wettig gedeponeerd merk in de Benelux onder nummer: 1177933.

Braint Academy bezit het NRTO-keurmerk
NRTO