Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

5 online cursussen om je taal te oefenen

Zakelijk Nederlands

Online cursus

€ 59,-

oefeningen en opdrachten

Met de online cursus Zakelijk Nederlands leer je betere zakelijke e-mails, brieven en verslagen schrijven. De cursus kost € 59,- voor 1 jaar onbeperkte toegang. Je krijgt er een gratis E-book bij, zodat je een naslagwerk(je) hebt met schrijftips en voorbeelden. Hoe formuleer je een zin kort en krachtig en toch klantvriendelijk? En hoe bouw je een goede tekst op? Met deze cursus ga je hiermee zelfstandig aan de slag.

Meer info en bestellen

English spelling and grammar

Online cursus

€ 39,-

3900 oefenzinnen

Met de online cursus English spelling and grammar oefen je de taalregels van de Engelse spelling en grammatica en leer je ze goed toepassen. De cursus kost € 39,- voor 1 jaar onbeperkte toegang. Je krijgt er een gratis E-book bij, zodat je een naslagwerk(je) hebt met de theorie en voorbeelden uit de cursus. Je oefent tijden, werkwoordvormen, woordkeuze, woordvolgorde, voorzetsels, uitdrukkingen, bekende valkuilen en meer.

Meer info en bestellen

Zakelijk Engels

Online cursus

€ 59,-

oefeningen en opdrachten

Met de online cursus Zakelijk Engels leer je betere Engelse zakelijke e-mails, brieven en verslagen schrijven. Je leert kritisch te kijken naar je eigen Engelse teksten en fouten te signaleren en te verbeteren. Met deze cursus ga je hiermee zelfstandig aan de slag. De cursus kost € 59,- voor 1 jaar onbeperkte toegang. Je krijgt er een gratis E-book bij, zodat je een naslagwerk(je) hebt met schrijftips en voorbeelden.

Meer info en bestellen