Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

Taaltoets Nederlands

Deze toets bestaat uit 45 vragen en test je parate kennis van spelling, werkwoordspelling en verwijswoorden, het gebruik van leestekens en het herkennen van stijlfouten. Na afloop zie je direct het resultaat in het scherm, met – per onderdeel – je taalniveau van dat moment en een stukje persoonlijke feedback. Samen geeft dat een mooi inzicht in je sterke en zwakke punten. De resultaten ontvang je ook per mail, met daarbij een advies voor een van onze cursussen.

De test is er in vijf varianten met dezelfde moeilijkheidsgraad; het programma kiest steeds willekeurig één van die varianten. Je maakt de test in de privacy van een beveiligde online omgeving. De onderdelen van de toets – en dus ook de uitslag - zijn gekoppeld aan de Europese taalniveaus A2 t/m C1.

De Taaltoets Nederlands kost € 37,50, maar je mag ‘m één keer gratis maken!

AanvragenResultaat in PDF document

Direct na afloop van de test ontvang je een e-mail op het adres dat je hebt opgegeven bij je aanmelding. In de bijlage vind je een PDF met een overzicht van het resultaat. Klik hier voor een voorbeeld.

Heb je vragen?

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met een van onze taalcoaches. Je kunt ons op werkdagen bellen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp.