Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

Taaltoets Engels

Deze taaltoets bestaat uit 51 vragen. Je test je kennis van tenses, verbs, word order, prepositions en meer. Na afloop zie je direct het resultaat in het scherm, met – per onderdeel – je taalniveau van dat moment en een stukje persoonlijke feedback. Samen geeft dat een mooi inzicht in je sterke en zwakke punten. De resultaten ontvang je ook per mail, met daarbij een cursusadvies.

De test is er in vijf varianten met dezelfde moeilijkheidsgraad; het programma kiest steeds willekeurig één van die varianten. Je maakt de test in de privacy van een beveiligde online omgeving. Deze test is er met Engelse of met Nederlandse instructies. De onderdelen van de toets – en dus ook de uitslag - zijn gekoppeld aan de Europese taalniveaus A2 t/m C1.

De Taaltoets Engels kost € 37,50, maar je mag ‘m één keer gratis maken!

AanvragenResultaat in PDF document

Direct na afloop van de test ontvang je een e-mail op het adres dat je hebt opgegeven bij je aanmelding. In de bijlage vind je een PDF met een overzicht van het resultaat. Klik hier voor een voorbeeld.

Heb je vragen?

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met een van onze taalcoaches. Je kunt ons op werkdagen bellen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp.