Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

Taaltoetsen

De online taaltoetsen van Braint Academy zijn er voor iedereen die wel eens teksten (e-mail, brieven, rapporten) schrijft voor het werk. De testen geven binnen een half uur inzicht in je taalniveau en schrijfvaardigheid. Na het maken zie je direct het resultaat in het scherm, met per onderdeel je taalniveau. Je krijgt ook persoonlijke feedback. Samen geeft dat een mooi inzicht in je sterke en zwakke punten. Je ontvangt het resultaat ook per mail, samen met een vrijblijvend cursusadvies.

Er zijn 3 taaltoetsen. Je kunt elke toets één keer gratis maken. Daarna kost een toets € 37,50.

Taaltoets Nederlands

Deze toets bestaat uit 45 vragen en test de parate kennis van spelling, werkwoordspelling, verwijswoorden en leestekens en het herkennen van stijlfouten. Klik hier voor meer info en aanmelden.

Taaltoets Engels

De taaltoets Engels bestaat uit 51 vragen. Je test je kennis van tenses, verbs, word order, prepositions en meer. Klik hier voor meer info en aanmelden.

Taaltoets zakelijk schrijven

Met deze test ontdek je snel waar bij het zakelijk schrijven je sterke en zwakke punten liggen. Op een speelse manier behandelt de test 12 onderwerpen in 30 vragen. Klik hier voor meer info en aanmelden.

Taaltoets voor sollicitaties

Heb je meer dan één toets nodig, bijvoorbeeld om het taalniveau van sollicitanten te testen? Dan kun je credits kopen. Kijk hier voor meer info.

Taaltoets in leeromgeving

Heeft je organisatie een eigen leeromgeving, dan kunnen de taaltoetsen daarin worden geïntegreerd. Kijk hier voor meer info.

Onder meer Rabobank, KPN, ABNAMRO, KLM, Corporatie Academie, ROC Nova College en VONK gingen je voor.

Heb je vragen?

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met een van onze taalcoaches. Je kunt ons op werkdagen bellen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp.