Braint Academy - cursussen zakelijk schrijven menu

online cursussen met persoonlijke taalcoach

Foutloos schrijven voor je werk

Ook met STAP-budget

flexibele planning

individuele begeleiding

Je schrijft vaak teksten voor je werk en je wilt helder en klantvriendelijk schrijven zonder taalfouten. In deze cursus leer je dat. Aan het einde kun jij zakelijke teksten schrijven die passen bij het niveau dat jij wilt bereiken. Je persoonlijke taalcoach begeleidt je tijdens de hele cursus. Ze geeft feedback en praktische schrijftips en beantwoordt je vragen. Je coach is een bevoegd docent Nederlands met veel ervaring.

Meer info en aanmelden

Foutloos Engels schrijven voor je werk

Ook met STAP-budget

flexibele planning

individuele begeleiding

Schrijf je Engelse teksten voor je werk en wil je helder, klantvriendelijk en in foutloos Engels communiceren? In de deze cursus leer je dat. Aan het einde kun jij Engelse zakelijke teksten schrijven die passen bij het niveau dat jij wilt bereiken (B2). Je persoonlijke taalcoach begeleidt je tijdens de hele cursus. Ze geeft feedback en praktische schrijftips en beantwoordt je vragen. Je coach is een bevoegd docent Engels met veel ervaring.

Meer info en aanmelden

Heldere zakelijke teksten schrijven

Ook met STAP-budget

flexibele planning

face-to-face begeleiding

Schrijf je zakelijke e-mails, rapportages of andere teksten voor je werk en wil je de kwaliteit daarvan verbeteren? In deze online cursus leer je schrijven op de manier waarop jij wilt communiceren: helder, klantvriendelijk en to the point. Je persoonlijke taalcoach begeleidt je. Je kunt haar vragen stellen over de opdrachten en over taalkwesties die je in je werk tegenkomt.

Meer info en aanmelden

Heldere zakelijke Engelse teksten schrijven

Ook met STAP-budget

flexibele planning

face-to-face begeleiding

Schrijf je Engelse teksten voor je werk en wil je deze verbeteren? In deze cursus leer je dat. Je gaat aan de slag met het actief formuleren van zinnen, met veel aandacht voor zinsopbouw en de rol van leestekens. Bovendien leer je alles over formeel en informeel taalgebruik, openings- en slotzinnen, het maken van een goede alinea en het combineren van alinea's in een heldere tekst.

Meer info en aanmelden

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met onze taalcoach. Telefoon 085 401 81 36.

Braint bezit het NRTO-keurmerk
NRTO