Braint Academy - zakelijk schrijven voor je werk menu

Keuzehulp

Wat is het verschil tussen de cursussen Correct Nederlands, Zakelijk schrijven en Foutloos schrijven voor je werk? Hieronder vertellen we je hoe het zit.Correct Nederlands

De online cursus Correct Nederlands gaat over spelling en grammatica. Je leert alles over werkwoordspelling, leestekens, verwijswoorden en nog veel meer. Aan het eind van de cursus begrijp jij de regels van de spelling en kun je ze beter toepassen in je teksten. Deze cursus begint met een online niveaubepaling (0-meting), waarna wij een maatwerktraject voor je samenstellen. De prijs van de cursus inclusief niveaubepaling is € 475.

Naar de cursusZakelijk Schrijven

In de online cursus Zakelijk Schrijven leer je heldere en klantvriendelijke e-mails en andere teksten schrijven, die passen bij de manier waarop jij (of je bedrijf) wilt communiceren. Je leert je tekst zo te formuleren dat de boodschap duidelijk overkomt, in de toon die past bij je doelgroep. Je leert dus je schrijfstijl en toon aan te passen aan het doel én de doelgroep van je tekst. De cursus is een vervolg op Correct Nederlands, maar kan ook los worden gevolgd. Kosten: € 575.

Naar de cursusFoutloos schrijven voor je werk

De online cursus Foutloos schrijven voor je werk is een combinatie van Correct Nederlands en Zakelijk Schrijven. Je leert dus alles over spelling & grammatica, over actief, helder en to the point formuleren én over het perfect aansluiten van je tekst bij jouw doelgroep. Zo wordt schrijven voor je werk extra leuk. Je kunt oefenen met teksten van je werk en leert zo de regels snel en concreet toepassen. Ook deze cursus begint met een online niveaubepaling (0-meting) voor een goed inzicht in je taalniveau en je sterke en minder sterke punten. Op basis daarvan maken wij speciaal voor jou een maatwerktraject. De cursus inclusief niveaubepaling kost € 975.

Naar de cursus

Jouw taalcoach

In alle cursussen krijg jij van begin tot eind begeleiding van je persoonlijke taalcoach. Zij geeft je feedback en schrijftips, beantwoordt al je vragen op taalgebied en motiveert je als je als je het even niet meer ziet zitten. Je coach is een bevoegd en ervaren docent Nederlands.

  •  
Erkende kwaliteit NRTO NRTO CRKBO

Heb je vragen?

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met een van onze taalcoaches. Je kunt ons op werkdagen bellen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp.