Taal op niveau met e-coaching

Foutloos Engels schrijven voor je werk

€ 975, gratis met STAP-budget

online met individuele begeleiding

Schrijf je Engelse teksten voor je werk en wil je helder, klantvriendelijk en in foutloos Engels communiceren? In deze cursus leer je dat. Aan het einde kun jij Engelse zakelijke teksten schrijven die passen bij het niveau dat jij wilt bereiken (B2). Je persoonlijke taalcoach begeleidt je tijdens de hele cursus. Ze geeft feedback en praktische schrijftips en beantwoordt je vragen. Je coach is een bevoegd docent Engels met veel ervaring.

Voordat je begint met de cursus kun je een niveaubepaling maken. Hiermee krijgen jij en je taalcoach inzicht in je sterke kanten en in de hiaten in je kennis. Als het nodig is, kun je ook je Engelse spelling en grammatica bijspijkeren, denk bijvoorbeeld aan tijden, woordvolgorde en het gebruik van verwijswoorden.

Meld je aan

Flexibel en in je eigen tempo

Je kiest zelf het startmoment van de cursus en je bent niet gebonden aan vaste tijden. Je werkt aan de cursus op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen. Dat doe je in de online leeromgeving die wij voor je klaarzetten. Met begeleiding van je taalcoach train je stap voor stap je schrijfvaardigheid.

Dit leer je

  • de juiste tijden, leestekens, woordvolgorde en zinsbouw gebruiken
  • het verschil tussen formeel, informeel en standaard taalgebruik
  • kort en bondig formuleren
  • passende openings- en slotzinnen kiezen
  • goede alinea's maken
  • alinea's combineren in een heldere tekst
  • verschillende soorten teksten schrijven

Wil je graag met je eigen teksten aan de slag? Dat kan. Je taalcoach koppelt de feedback dan aan de teksten die jij aanlevert.

Dit bereik je met de cursus

Aan het eind van de cursus kun je de juiste grammaticale regels toepassen in een Engelse brief, e-mail of andere tekst. Je hebt ook geleerd om je woordkeus en toon aan te passen aan je doel en je lezer. Je kunt je zinnen kort en bondig formuleren en je kent het verschil tussen formeel, informeel en standaard taalgebruik.

Cursusduur

Je besteedt in totaal 24 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning. Met een tijdsbesteding van 2 uur per week bijvoorbeeld ben je dan 12 weken bezig. Maar korter of langer kan ook. De planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk.

Start- en eindniveau

Het startniveau voor de cursus is B1 (mbo 1 t/m 3). Het eindniveau van de cursus is B2.

Afronding

Je rondt de cursus af met een eindopdracht. Als je deze hebt gemaakt, ontvang je een certificaat.

Meld je aan

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met een van onze taalcoaches, telefoon : 085 401 81 36


Braint heeft al ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van online cursussen taalvaardigheid met indivduele begeleiding. Braint is preferred supplier van deze cursussen voor het personeel van onder andere KPN, Rabobank, KLM en Aegon.

Braint is lid van

Klanten over braint

"De cursus is 'studentvriendelijk' zonder 'gepush'. Doe je veelal naast je drukke baan. Heel goed. Voel me serieus genomen en geholpen. De taalcoach gaf haar feedback op de afgesproken momenten. Enthousiast, motiverend en behulpzaam."

Stefan van der Lubbe - Manager Operations, Square Four

"Prima effectief en efficiënt, ideale mogelijkheid om in een korte periode een 'opfriscursus' te krijgen. Ik merk heel veel zorg en betrokkenheid achter de schermen, en dat maakt het – ondanks de grote fysieke afstand van online studeren – toch weer 'persoonlijker'. De cursus heeft een prima IT-infrastructuur met overzichtelijk dashboard. Zeker waardevol, terecht dat Braint een preferred supplier van de Rabobank is."

medewerker Rabobank

"De online cursus is heel fijn omdat je zelf tijd kan inplannen en niet klassikaal verbonden bent. Heb er zeker wat aan gehad en denk dat ik wel vaker een cursus ga volgen bij jullie. Jullie flexibiliteit, accuraatheid en feedback was top!"

Barbera Folkers - SSH, Student Housing

"Fijne en leuke cursus waarmee je vooral door de oefeningen veel leert. Ook fijn om feedback te krijgen van de taalcoach over onderwerpen waar je nog moeite mee had."

Loes Janssen-Jonkers - KPN

"I really enjoyed the course. Content and speed suited me well and the feedback was very constructive. I give a 9 for this training."

Hans Westenbrink - Rabobank