Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus Zakelijk Engels

flexibele planning

input eigen teksten

Je schrijft e-mails, brieven en andere teksten in het Engels en je wilt de kwaliteit daarvan verbeteren. In de online cursus Zakelijk Engels leer je hoe je een zin goed formuleert, wat de verschillen zijn met het Nederlands en hoe je zinnen en alinea's combineert tot een heldere tekst.

Waarom past deze cursus bij jou?

Je houdt zelf graag de regie en je zoekt een cursus die je flexibel kunt inplannen. Je kiest zelf je startmoment en je bepaalt samen met je taalcoach je leerdoel(en), zodat je na de cursus heldere en leesvriendelijke teksten in het Engels schrijft.

Je taalcoach

Sandra Mitrovic

Sandra Mitrovic studeerde Engelse taal en literatuur. Heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer Engels in de zakelijke dienstverlening.

Wat doet je taalcoach?

Je taalcoach geeft je op vaste momenten feedback, tips en tools waarmee je verder kunt. Niet alleen met de opdrachten, maar ook met teksten die je voor je werkt schrijft. En natuurlijk kun je haar tussendoor altijd vragen stellen over de opdrachten, maar ook over taalkwesties die je in je werk tegenkomt. Je coach is een bevoegd docent Engels.

Waarmee ga je aan de slag?

 • actief formuleren, met veel aandacht voor zinsopbouw en leestekens;
 • formeel, informeel en standaard taalgebruik;
 • openings- en slotzinnen;
 • het maken van een goede alinea;
 • het combineren van alinea's in een heldere tekst;
 • oefeningen in het schrijven van verschillende soorten teksten, zoals: geven van informatie, bevestigen van een afspraak, afhandelen van een klacht.
 • zo nodig: spelling & grammatica (tenses, verbs, word order, passive, relative clauses).

Engels - Nederlands of Engels – Engels

De theorie, uitleg en instructies zijn in het Nederlands maar je kunt er ook voor kiezen dat alles in het Engels is.

Hoeveel tijd besteed je aan de cursus?

Je besteedt in totaal ongeveer 20 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning. Een voorbeeld: een planning voor 3 maanden met een tijdsbesteding van 1,5 uur per week. Deze planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk. Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

De cursus kost € 475,- all-in. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Bestel je namens je werkgever? Laat het ons weten, dan passen we de factuur aan. We nemen binnen 1 werkdag na de bestelling per e-mail contact met je op om de start en de planning af te spreken.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Bel: 085 401 81 36 of stuur een e-mail naar info@braint.nl.

Braint heeft al ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van online cursussen taalvaardigheid met e-coaching.

Bestellen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je eerst aan de slag met de taalregels van het Engels, zodat je zeker weet dat de werkwoordstijden en de woordvolgorde kloppen? Misschien is dan de cursus Zakelijk Engels interessant voor jou.


Braint is lid van

Klanten over braint

"Fijne en leuke cursus waarmee je vooral door de oefeningen veel leert. Ook fijn om feedback te krijgen van de taalcoach over onderwerpen waar je nog moeite mee had."

Loes Janssen-Jonkers - KPN

"Ik heb veel aan de cursus gehad omdat ik Engels ook dagelijks gebruik op het werk. De cursus is gebruiksvriendelijk en ik heb veel gehad aan de feedback van de taalcoach."

Frédérique Schreurs - Young Capital

"Ik was blij met Sandra als taalcoach. Niet alleen gaf ze goede, opbouwende feedback waar ik iets mee kon, zij wist mij ook te prikkelen en te motiveren om steeds het beste uit mijzelf te halen tijdens te cursus, waar ik haar dankbaar voor ben."

"Niet pusherig of erg schools, dus je moet zelf de discipline hebben om aan je opdrachten te werken en je huiswerk te doen. Hoe meer input jezelf geeft, des ter meer en beter feedback gegeven wordt. Ik vind dat prettig werken. Je bepaalt zelf je succes."

"De wijze waarop het schrijven van zakelijke e-mails onder de aandacht gebracht wordt sluit aan bij mijn beeld hoe de opbouw van een zakelijke e-mail zou moeten plaatsvinden."

Hoe werkt zo'n cursus nou eigenlijk? bekijk de video
Braint taalvaardigheid - uitleg werkwijze

Wie gingen u voor?

 • Aegon
 • KPN
 • MN
 • Corporatie Academie