Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus Correct Nederlands

flexibele planning

individuele coaching

Je wilt graag foutloze teksten en e-mails schrijven. Zeker weten dat de spelling van de werkwoorden klopt en dat de leestekens op de juiste plek staan. In de cursus Correct Nederlands ga je hiermee samen met je persoonlijke taalcoach aan de slag in je eigen online leeromgeving.

Waarom past deze cursus bij jou?

Je kiest zelf je startmoment en je werkt aan de cursus op een plaats en tijd die jou uitkomen. Met hulp van je taalcoach train je stap voor stap de taalregels zodat je na de cursus teksten zonder fouten schrijft.

Je taalcoach

Tanja van Essen

Tanja van Essen studeerde Nederlands en Geschiedenis aan de Lerarenopleiding te Amsterdam. Heeft ruim 30 jaar ervaring als trainer/docent Nederlands en zakelijk schrijven.

Wat doet je taalcoach?

Je taalcoach geeft je op vaste momenten feedback, tips en tools waarmee je verder kunt. Niet alleen met de opdrachten, maar ook met teksten die je voor je werkt schrijft. En natuurlijk kun je haar tussendoor altijd vragen stellen over de opdrachten, maar ook over taalkwesties die je in je werk tegenkomt.

Waarmee ga je aan de slag?

  • werkwoordspelling
  • het gebruik van leestekens
  • spelling (volgens de nieuwste regels)
  • verwijswoorden (bijvoorbeeld jou/jouw, wat/dat)

Heb je een ander onderwerp waaraan je graag aandacht wilt besteden? Dan kunnen we dat aan de cursus toevoegen.

Hoe begin je?

Aan het begin van de cursus kun je een online starttoets maken, zodat jij en de coach inzicht krijgen in je niveau. Je coach geeft feedback op je resultaat en maakt vervolgens voor jou een cursus op maat.

Hoeveel tijd besteed je aan de cursus?

Je besteedt in totaal ongeveer 20 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning. Een voorbeeld: een planning voor 3 maanden met een tijdsbesteding van 1,5 uur per week. Deze planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk. Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

De cursus kost € 375,- all-in. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Bestel je namens je werkgever? Laat het ons weten, dan passen we de factuur aan. We nemen binnen 1 werkdag na de bestelling per e-mail contact met je op om de start en de planning af te spreken.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Bel: 085 401 81 36 of stuur een e-mail naar info@braint.nl.

Braint heeft al ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van online cursussen taalvaardigheid met e-coaching.

Bestellen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Beheers je de taalregels al en wil je de kwaliteit van je e-mails en andere zakelijke teksten verbeteren? Misschien is dan de cursus Zakelijk Schrijven interessant voor jou.


Braint is lid van

Hoe werkt zo'n cursus nou eigenlijk? bekijk de video
Braint taalvaardigheid - uitleg werkwijze

Klanten over braint

"Fijn dat er altijd een coach ter beschikking staat en dat er gewerkt wordt met een planning. Zo kun je ook zelf indelen wanneer je aan de cursus werkt. De ene week heb je meer tijd over dan de andere week."

Fatima Bellari - beheerder, caretaker – SSH Student Housing

"Ik schrijf dagelijks brieven en heb elke dag profijt van wat ik geleerd heb. Ook beoordeel ik brieven van anderen, ik kan nu beter uitleggen waarom iets goed of fout is."

"Ik vond het leuk en leerzaam en goed te doen in de aangegeven tijd. Ik zal Braint ook aan anderen adviseren."

"De bruikbaarheid is zeer goed. Ik heb elke dag klantcontact en dankzij de cursus kijk ik kritischer naar mijn mails."

Wie gingen u voor?

  • Aegon
  • KPN
  • MN
  • Corporatie Academie