Taal op niveau met e-coaching menu

Online taalcursus

Direct toegang naar online coaching voor uitstekend resultaat

Correct Nederlands

flexibele planning

individuele coaching

Wil je foutloze (zakelijke) teksten schrijven? Zeker weten dat je spelling klopt en dat je geen stijlfouten maakt? Dan is de cursus Correct Nederlands iets voor jou! Met deze cursus leer je de regels van de Nederlandse spelling & grammatica zo goed toepassen, dat je beter en met meer plezier gaat schrijven. Oftewel: je leert lekker schrijven in foutloos Nederlands.


Bestellen

€ 375,-per deelnemer


met
e-coaching

Algemeen

In je eigen online leeromgeving ga je samen met je persoonlijke taalcoach grondig aan de slag met tal van oefeningen (ook uit je eigen werk) waarmee jij je taalniveau verbetert. Je leert over werkwoordspelling en leestekens maar ook waar je nog meer op moet letten bij het schrijven, zoals helder formuleren.

Hoe werkt het?

Als je de cursus aanvraagt, hoef je niet direct te beginnen. De startdatum bepaal je zelf. Ook werk je aan de cursus als het jou uitkomt. Met je eigen wachtwoord kun je inloggen op elke computer met een internetverbinding en heb je toegang tot de oefeningen. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt zelf je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Zo bepaal je je niveau

Voordat je met de cursus begint, kun je een online test maken om je startniveau te bepalen. De test bestaat uit 45 vragen en duurt ongeveer 25 minuten. De taalcoach van Braint geeft feedback op je resultaat en maakt vervolgens voor jou een cursus op maat.

Dit leer je

In de cursus ga je aan de slag met:

  • spelling (volgens de nieuwste regels)
  • werkwoordspelling
  • het gebruik van leestekens
  • stijl en formulering

Niveaus

De cursus is verdeeld in niveaus. De kennis van ieder niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Op deze manier zie je snel je zwakke punten en daar kun je dan extra op trainen. Het eindniveau van de cursus is B2/C1.

Taalcoach

Je taalcoach houdt je voortgang in de gaten en heeft inzicht in je resultaten. Hiaten in je kennis komen zo aan het licht en hiermee ga je met hulp van de coach verder aan de slag. Daarnaast geeft je coach je elke twee weken online feedback op je oefeningen met voorbeelden uit de praktijk. Ook kun je taalvragen uit je werk stellen.

Tanja van Essen

Tanja van Essen

Studeerde Nederlands en Geschiedenis aan de Lerarenopleiding te Amsterdam. Heeft ruim 30 jaar ervaring als trainer/docent Nederlands.

Duur

Je besteedt ongeveer 18 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning. Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

De cursus kost € 375,- all-in. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Bestellen

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de cursus? Klik hieronder op de button en laat het ons weten. We reageren zo snel mogelijk.

Stel je vraag

Hoe werkt zo'n cursus nou eigenlijk? bekijk de video
Braint taalvaardigheid - uitleg werkwijze

Klanten over braint

"Fijn dat er altijd een coach ter beschikking staat en dat er gewerkt wordt met een planning. Zo kun je ook zelf indelen wanneer je aan de cursus werkt. De ene week heb je meer tijd over dan de andere week."

Fatima Bellari - beheerder, caretaker – SSH Student Housing

"Ik schrijf dagelijks brieven en heb elke dag profijt van wat ik geleerd heb. Ook beoordeel ik brieven van anderen, ik kan nu beter uitleggen waarom iets goed of fout is."

"Ik vond het leuk en leerzaam en goed te doen in de aangegeven tijd. Ik zal Braint ook aan anderen adviseren."

"De bruikbaarheid is zeer goed. Ik heb elke dag klantcontact en dankzij de cursus kijk ik kritischer naar mijn mails."

Wie gingen u voor?

  • Aegon
  • KPN
  • MN
  • Corporatie Academie