Taal op niveau met e-coaching menu

Online taalcursus

Direct toegang naar online coaching voor uitstekend resultaat

Cursus English Spelling and Grammar

flexibele planning

individuele coaching

Communiceer je schriftelijk in het Engels met collega's, klanten of zakelijke relaties, maar heb je moeite met de Engelse spelling en grammatica? Geen nood, wij spijkeren je in no time bij. In je eigen online leeromgeving ga je samen met je persoonlijke taalcoach grondig aan de slag en binnen drie maanden ben jij op niveau.


Bestellen

€ 375,-per deelnemer


met
e-coaching

Algemeen

In deze online cursus leer je de taalregels van de Engelse spelling en grammatica goed toepassen in de teksten die je schrijft. Na afloop van deze cursus schrijf je heldere teksten in het Engels. Je maakt geen fouten meer en je hebt gemerkt dat zakelijk schrijven in het Engels ook leuk is.

Hoe werkt het?

Als je de cursus aanvraagt, hoef je niet direct te beginnen. De startdatum bepaal je zelf. Ook werk je aan de cursus als het jou uitkomt. Met je eigen wachtwoord kun je inloggen op elke computer met een internetverbinding en heb je toegang tot de oefeningen. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt zelf je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Zo bepaal je je niveau

Voordat je met de cursus begint, kun je een online starttoets maken, zodat jij en de coach inzicht krijgen in je niveau. De test bestaat uit 51 vragen en duurt ongeveer 30 minuten. Je coach geeft feedback op je resultaat en maakt vervolgens voor jou een cursus op maat.

Dit leer je

In de cursus ga je aan de slag met:

 • tenses
 • verbs
 • word order
 • prepositions
 • articles
 • nouns
 • bekende valkuilen
 • en meer

Niveaus

English Spelling and Grammar is verdeeld in niveaus. De kennis van ieder niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Het eindniveau van de cursus is B2/C1.

Taalcoach

Je taalcoach houdt je voortgang in de gaten, geeft tips en online feedback op je oefeningen, geeft een signaaltje bij (dreigende) achterstand en beantwoordt vragen over de stof. Komen er hiaten aan het licht? Dan ga je daarmee (met hulp van je coach) extra grondig aan de slag. Je coach is een bevoegd docent Engels.

Sandra Mitrovic

Sandra Mitrovic

Studeerde Engelse taal en literatuur. Heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer Engels in de zakelijke dienstverlening.

Duur

Je besteedt ongeveer 18 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning. Bijvoorbeeld een planning voor 3 maanden met een tijdsbesteding van 1,5 uur per week. Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

De cursus kost € 375,- all-in. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Bestellen

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de cursus? Klik hieronder op de button en laat het ons weten. We reageren zo snel mogelijk.

Stel je vraag

Hoe werkt zo'n cursus nou eigenlijk? bekijk de video
Braint taalvaardigheid - uitleg werkwijze

Klanten over braint

"De cursus was zeker heel erg nuttig en verfrissend!"

"Fijne, leerzame feedback. Uitgebreide reactie met uitleg en voorbeelden, afgestemd op je eigen niveau en leerdoelen. Zeer waardevol!"

"Ik vind dat jullie snel en vriendelijk communiceren en dat is erg prettig! Ga zo door!"

Wie gingen u voor?

 • Aegon
 • KPN
 • MN
 • Corporatie Academie