Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus English Spelling and Grammar

flexibele planning

individuele coaching

Je wilt graag foutloze teksten en e-mails in het Engels schrijven. Zeker weten dat de werkwoordstijden en woordvolgorde kloppen. In de cursus English Spelling and Grammar ga je hiermee samen met je persoonlijke taalcoach aan de slag in je eigen online leeromgeving.

Waarom past deze cursus bij jou?

Je kiest zelf je startmoment en je werkt aan de cursus op een plaats en tijd die jou uitkomen. Met hulp van je taalcoach leer je stap voor stap de taalregels van het Engels goed toepassen in de teksten die je schrijft.

Je taalcoach

Sandra Mitrovic

Sandra Mitrovic studeerde Engelse taal en literatuur. Heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer Engels in de zakelijke dienstverlening.

Wat doet je taalcoach?

Je taalcoach geeft je op vaste momenten feedback, tips en tools waarmee je verder kunt. Niet alleen met de opdrachten, maar ook met teksten die je voor je werkt schrijft. En natuurlijk kun je haar tussendoor altijd vragen stellen over de opdrachten, maar ook over taalkwesties die je in je werk tegenkomt. Je coach is een bevoegd docent Engels.

Waarmee ga je aan de slag?

 • tenses
 • verbs
 • word order
 • prepositions
 • articles
 • nouns
 • bekende valkuilen
 • en meer

Niveaus

English Spelling and Grammar is verdeeld in niveaus. De kennis van een niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Het eindniveau van de cursus is B2/C1.

Engels - Nederlands of Engels – Engels

De theorie, uitleg en instructies zijn in het Nederlands maar je kunt er ook voor kiezen dat alles in het Engels is.

Hoe begin je?

Aan het begin van de cursus kun je een online starttoets maken, zodat jij en de coach inzicht krijgen in je niveau. Je coach geeft feedback op je resultaat en maakt vervolgens voor jou een cursus op maat.

Hoeveel tijd besteed je aan de cursus?

Je besteedt in totaal ongeveer 18 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning. Een voorbeeld: een planning voor 3 maanden met een tijdsbesteding van 1,5 uur per week. Deze planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk. Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

De cursus kost € 375,- all-in. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Bestel je namens je werkgever? Laat het ons weten, dan passen we de factuur aan. We nemen binnen 1 werkdag na de bestelling per e-mail contact met je op om de start en de planning af te spreken.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Bel: 085 401 81 36 of stuur een e-mail naar info@braint.nl.

Braint heeft al ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van online cursussen taalvaardigheid met e-coaching.

Bestellen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je de kwaliteit van je e-mails en andere zakelijke teksten in het Engels verbeteren? Misschien is dan de cursus Zakelijk Engels interessant voor jou.


Braint is lid van

Hoe werkt zo'n cursus nou eigenlijk? bekijk de video
Braint taalvaardigheid - uitleg werkwijze

Klanten over braint

"De cursus was zeker heel erg nuttig en verfrissend!"

"Fijne, leerzame feedback. Uitgebreide reactie met uitleg en voorbeelden, afgestemd op je eigen niveau en leerdoelen. Zeer waardevol!"

"Ik vind dat jullie snel en vriendelijk communiceren en dat is erg prettig! Ga zo door!"

Wie gingen u voor?

 • Aegon
 • KPN
 • MN
 • Corporatie Academie