Taal op niveau met e-coaching menu

Online taaltraining

Direct toegang naar online coaching voor uitstekend resultaat

Training Spelling voor de Brugklas

flexibele planning

individuele coaching

Deze training is specifiek bedoeld voor kinderen in groep 8 en in de brugklas. Met deze cursus kan uw kind thuis de regels van de spelling en de grammatica online bijspijkeren en inslijpen. Uw zoon of dochter hoeft dit niet alleen te doen. Een online taalcoach (Braint werkt alleen met bevoegde docenten Nederlands!) ondersteunt uw kind hierbij: ze geeft uitleg en tips, houdt de voortgang in de gaten en beantwoordt vragen.


Bestellen

€ 275,-per deelnemer


met
e-coaching

Algemeen

In je eigen online leeromgeving ga je samen met je taalcoach grondig aan de slag met tal van oefeningen waarmee jij je taalniveau verbetert. Je leert over spelling, d'tjes en t'tjes en leestekens maar ook wanneer je 'jou' of 'jouw' en 'die' of 'dat' moet gebruiken en hoe je een goede zin maakt.

Hoe werkt het?

Als je de cursus aanvraagt, kun je meteen beginnen. Ook werk je aan de cursus op een tijd die je zelf kunt kiezen. Wel krijg je een planning, zodat je taalcoach weet wanneer ze jou uitleg en tips moet geven. Met je eigen wachtwoord kun je inloggen op elke computer met een internetverbinding. Je resultaten blijven bewaard. Als je een oefening nog een keer wilt maken, kan dat. Je kunt je antwoorden dan weghalen en de oefening opnieuw maken.

Dit leer je

In de cursus ga je aan de slag met:

  • onderwerp, persoonsvorm, gezegde en de tijden
  • werkwoordspelling
  • het gebruik van leestekens
  • voornaamwoorden
  • woordvolgorde in een zin
  • spelling van bijvoeglijke en zelfstandige naamwoorden

De kennis over deze onderwerpen is ook handig als je op de middelbare school een vreemde taal gaat leren.

Niveaus

De cursus is verdeeld in niveaus. De kennis van ieder niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Op deze manier zie je snel je zwakke punten en daar kun je dan extra op trainen. De taalcoach helpt je daar natuurlijk bij.

Taalcoach

Je taalcoach is Tanja van Essen. Ze kijkt regelmatig naar de oefeningen die je hebt gemaakt. Zo ziet ze heel snel wat je heel goed snapt en wat je moeilijk vindt. Ze kan je dus meteen uitleg en tips geven als dat nodig is. Je kunt haar vanuit je eigen leeromgeving vragen stellen (en ze antwoordt heel snel). Daarnaast geeft ze je elke twee weken online feedback op de oefeningen die je hebt gemaakt.

Tanja van Essen

Tanja van Essen

Studeerde Nederlands en Geschiedenis aan de Lerarenopleiding te Amsterdam. Heeft ruim 30 jaar ervaring als trainer/docent Nederlands./p>

Duur

De cursus duurt 3 maanden met een gemiddelde tijdsbesteding van 1,5 uur per week. Je kunt op elk moment beginnen. In overleg met je taalcoach kun je de planning aanpassen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

De cursus kost € 275,- all-in. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Bestellen

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de cursus? Klik hieronder op de button en laat het ons weten. We reageren zo snel mogelijk.

Stel je vraag

Citaten van ouders

"Ja, de cursus is een goede aanvulling op de lesstof van school. De stof is zeer duidelijk en hij heeft profijt gehad (en nog steeds) van de cursus. Bijvoorbeeld met ontleden en het gebruik van leestekens. Hij let er beter op. De communicatie heb ik als plezierig ervaren. Mocht een van mijn andere kinderen (er zijn nog twee broertjes) het nodig hebben, dan geef ik ze zó op."

"Op zijn rapport is zijn spelling goed verbeterd. De juffrouw weet dat hij heeft meegedaan aan deze cursus. De communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren en wij zouden deze cursus zeker aanbevelen aan andere ouders/kinderen. Op deze manier heeft hij ook al een beetje kunnen wennen aan het maken van huiswerk, dat hij het volgend schooljaar moet gaan doen."

"De methodiek is duidelijk een die bij hem past en heeft hem mede zijn dyslexie doen accepteren."

"Vooral het toepassen van de basisregels van de Nederlandse taal heeft hij bijgespijkerd. Het initiatief voor het aanvragen van de cursus kwam bij de school vandaan. We liepen nogal achter met de lesstof en men adviseerde deze cursus te volgen. De communicatie met Braint was prettig en interactief."