Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus Werkwoordspelling

€ 29,50

3200 oefenzinnen

Worstel je soms nog met de d'tjes en t'tjes? Met de online cursus Werkwoordspelling leer je stap voor stap de spelling van werkwoorden. Ook alle basisbegrippen die je hiervoor moet kennen, kom je tegen in deze cursus. Je krijgt er een gratis E-book bij, zodat je ook na de cursus de regels nog eens kunt opzoeken!


Bestellen

Waarmee ga je aan de slag?

  • tegenwoordige en verleden tijd
  • onderwerp, persoonsvorm en gezegde
  • stam van een werkwoord
  • werkwoordspelling in korte zinnen
  • werkwoordspelling in langere zinnen

De cursus bestaat uit 3200 oefenzinnen en is verdeeld in niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad. De kennis van het ene niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel bent vergeten, kun je meteen de theorie aanklikken.

Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord krijg je 1 jaar onbeperkte toegang tot de oefeningen. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Kosten

De cursus Werkwoordspelling kost € 29,50 all-in. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Als je met iDeal betaalt, krijg je direct toegang tot de cursus. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Bestellen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je naast werkwoordspelling ook met andere spelling aan de slag? Misschien is dan de online cursus Spelling en grammatica interessant voor jou.


Braint is lid van

Klanten over braint

"De cursus was zeker heel erg nuttig en verfrissend!"

"Het was een nieuwe manier van leren, maar het is mij goed bevallen."