Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus Spelling en grammatica

€ 59,-

5800 oefenzinnen

Schrijf je veel maar ben je af en toe onzeker over je Nederlands? Met de online cursus Spelling en grammatica verbeter je stap voor stap je spelling en grammatica. In je eigen online leeromgeving heb je 1 jaar onbeperkte toegang tot 5800 oefenzinnen met theorie. Je krijgt er een gratis E-book bij met daarin alle taalregels, mét voorbeelden, die in de cursus worden behandeld.

Bestellen

Waarmee ga je aan de slag?

  • werkwoordspelling
  • zinsontleden
  • het gebruik van leestekens
  • spelling (volgens de nieuwste regels)
  • verwijswoorden (bijvoorbeeld jou/jouw, wat/dat)
  • het herkennen van stijlfouten

De cursus bestaat uit 5800 oefenzinnen en is verdeeld in niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad. De kennis van het ene niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel bent vergeten, kun je meteen de theorie aanklikken.

Hoe begin je?

Aan het begin van de cursus kun je een toets maken om je niveau te testen. Hiemee weet je je sterke en zwakke punten en waar je in de cursus extra op kunt trainen.

Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord krijg je 1 jaar onbeperkte toegang tot de oefeningen. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Kosten

De cursus Spelling en grammatica kost € 59,- all-in. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Als je met iDeal betaalt, krijg je direct toegang tot de cursus. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Bestellen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je alleen met de werkwoordspelling aan de slag? Misschien is dan de online cursus Werkwoordspelling interessant voor jou.


Braint is lid van

Klanten over braint

"Het was een leerzame cursus. Je hebt de theorie ooit in een ver verleden geleerd maar deze is vervaagd en deze cursus helpt zeker bij het opfrissen en opnieuw toepassen van de theorie in het dagelijkse werk. Prima!"

"Het is een goede opfrissing van verschillende taalregels. Het maakt bewuster van hoe je schrijft en voor wie je schrijft."