Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus Spelling en grammatica Engels

€ 59,50

4600 oefenzinnen

Schrijf je voor je werk brieven of e-mails in het Engels? Vraag je je wel eens af of wat je schrijft foutloos is? Of beter kan? Hoewel het Nederlandse ‘Engels’ vrijwel overal ter wereld wordt begrepen, komt het professioneler over als de je foutloos correspondeert. Maar hoe zat het ook alweer met die werkwoordsvormen en grammaticaregels? In de online cursus Spelling en grammatica Engels leer je er alles over.


Bestellen

Waarmee ga je aan de slag?

  • tenses, verbs
  • prepositions, nouns, articles
  • word order
  • leestekens
  • bekende valkuilen

De oefencursus bestaat uit 4600 oefenzinnen spelling, grammatica en leestekens. De cursus is verdeeld in niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel bent vergeten, kun je meteen de theorie aanklikken. Theorie en instructies zijn in het Nederlands. Deze kunnen op verzoek ook in het Engels, zodat de cursus geheel in het Engels is.

Hoe begin je?

Aan het begin van de cursus kun je een 0-meting maken om je niveau te testen. Hiemee weet je je sterke en zwakke punten en waar je in de cursus extra op kunt trainen. De onderwerpen van de 0-meting en de cursus zijn gekoppeld aan het Referentiekader European Framework.

Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord krijg je 1 jaar onbeperkte toegang tot de oefeningen. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Kosten

De cursus Spelling en grammatica Engels kost € 59,- all-in. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Als je met iDeal betaalt, krijg je direct toegang tot de cursus. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Bestellen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je online begeleiding van onze taalcoach? Misschien is dan de Cursus English Spelling and Grammar interessant voor jou.


Braint is lid van

Klanten over braint

"Prima cursus om je Engels bij te schaven."

"Ik vond het een fijne en leerzame cursus. Het was een nieuwe manier van leren, maar het is mij goed bevallen."

"Ik vind het erg prettig om op deze manier te werken. Ook het naslagwerk is prettig om te hebben."