Taal op niveau met e-coaching menu

Oefencursus

Direct toegang tot online oefenen voor uitstekend resultaat

Spelling en grammatica oefenen

1 jaar onbeperkt

5800 oefenzinnen

Schrijf je veel teksten en vind je het belangrijk dat daar geen fouten in staan? Met de oefencursus Spelling en grammatica Nederlands van Braint kun je stap voor stap je Nederlands oefenen. Deze cursus is inclusief gratis E-book, zodat je ook later altijd een naslagwerk(je) hebt.


Bestellen

€ 59,-per cursus


met gratis
E-book

Algemene informatie oefencursus Spelling en grammatica

De oefencursus bestaat uit 5800 oefenzinnen spelling, grammatica, leestekens en stijl. De cursus is verdeeld in niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel bent vergeten, kun je meteen de theorie aanklikken.

Dit leer je

Je gaat o.a. aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • spelling
  • ontleden
  • werkwoordspelling
  • leestekens
  • het herkennen van stijlfouten

Zo bepaal je je niveau

Aan het begin van de cursus kun je een 0-meting maken om je niveau te testen. Ook kun je de cursus afsluiten met een eindtoets, zodat je direct kunt zien hoeveel je hebt geleerd. Je kunt je resultaat meteen opvragen en bewaren. De onderwerpen van de 0-meting en de cursus zijn gekoppeld aan het Referentiekader European Framework.

Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord kun je inloggen op elke computer met een internetverbinding en heb je toegang tot de oefeningen. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt zelf je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Kosten

€ 59,- voor 1 jaar onbeperkte toegang

Bestellen

Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Klanten over braint

"Het was een leerzame cursus. Je hebt de theorie ooit in een ver verleden geleerd maar deze is vervaagd en deze cursus helpt zeker bij het opfrissen en opnieuw toepassen van de theorie in het dagelijkse werk. Prima!"

"Het is een goede opfrissing van verschillende taalregels. Het maakt bewuster van hoe je schrijft en voor wie je schrijft."