Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus English Spelling and Grammar

€ 475,- all-in

individuele begeleiding

In de online cursus English Spelling & Grammar leer je de regels van de Engelse spelling en grammatica goed toepassen. Je gaat aan de slag met tenses, verbs, word order, prepositions, articles, nouns, bekende valkuilen en meer. Je doel is om een tekst zonder fouten te schrijven. Je taalcoach geeft je feedback, tips en tools waarmee je verder kunt. Je werkt met een flexibele planning zodat je zelf bepaalt waar en wanneer je binnen deze planning aan de cursus werkt.

Bestellen


Hieronder vertellen we meer over de cursus. Wil je deze informatie nog eens rustig doorlezen? Download dan hier de brochure.

BrochureWaarom past deze cursus bij jou?

Je kiest zelf je startmoment en je bent niet gebonden aan vaste tijden. Je werkt dus aan de cursus op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen. Met hulp van je taalcoach leer je stap voor stap de taalregels van het Engels goed toepassen in de teksten die je schrijft.

Je taalcoach

Sandra Mitrovic

Sandra Mitrovic studeerde Engelse taal en literatuur. Heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer Engels in de zakelijke dienstverlening.

Wat doet je taalcoach?

Je taalcoach volgt je voortgang en heeft inzicht in je resultaten. Op basis hiervan geeft ze je op vaste momenten gerichte uitleg en taaltips. Met de onderdelen die minder goed gaan, ga je met hulp van je coach grondig aan de slag. En natuurlijk kun je haar tussendoor altijd vragen stellen over de opdrachten, maar ook over taalkwesties die je in je werk tegenkomt. Je coach is een bevoegd docent Engels.

Waarmee ga je aan de slag?

 • tenses
 • verbs
 • word order
 • prepositions
 • articles
 • nouns
 • bekende valkuilen
 • en meer

Ook vind je in je leeromgeving uitgebreide theorie met veel voorbeelden.

Ben je op zoek naar een baan of een andere functie?

Ook dan is deze cursus geschikt voor jou. We hebben veel ervaring met (bij)scholing en maken in overleg met jou een traject dat past bij wat jij wilt leren en nodig hebt voor de functie die je zoekt.

Wat bereik je met de cursus?

Je leert in de cursus om kritisch te kijken naar je teksten en beruchte taalfouten en 'steenkolenengels' te herkennen en te vermijden. Aan het eind weet je hoe je de regels van de Engelse spelling en grammatica kunt toepassen in de teksten die je voor je werk schrijft.

Niveaus

English Spelling and Grammar is verdeeld in niveaus. De kennis van een niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Het eindniveau van de cursus is B2/C1.

Engels - Nederlands of Engels – Engels

De theorie, uitleg en instructies zijn in het Nederlands, maar je kunt ook kiezen voor een Engelstalige versie.

Hoe begin je?

Aan het begin van de cursus kun je een online starttoets maken, zodat jij en de coach inzicht krijgen in je niveau. Op deze manier zie je snel je zwakke punten en daar kun je extra op trainen. Je coach maakt voor jou een cursus op maat.

Wanneer wil je starten?

Na aanmelding nemen we contact met je op om in overleg met jou de startdatum af te spreken. Je kunt al binnen 2 dagen met de cursus beginnen! Wil je later beginnen? Dan kun je nu al de cursus aanvragen. Je bepaalt zelf je startdatum.

Hoeveel tijd besteed je aan de cursus?

Je besteedt in totaal 18 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning, bijvoorbeeld met een tijdsbesteding van 1,5 uur per week. Deze planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk. Je kunt maximaal een half jaar over de cursus doen.

Startniveau

Het startniveau voor de cursus is A2 (vmbo, brugklas havo/vwo).

Afronding

Het eindniveau van de cursus is B2/C1 (eind havo/vwo/mbo4). Je rondt de cursus af met een eindopdracht. Als je deze hebt gemaakt, ontvang je een certificaat.

Kosten

De cursus kost € 475,- all-in. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Bestel je namens je werkgever? Laat het ons weten, dan passen we de factuur aan.

Cursus English Spelling and Grammar

 • € 475,- all-in
 • flexibele planning
 • individuele begeleiding
 • eigen online leeromgeving
 • Braint bezit het NRTO keurmerk

Bestellen

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met een van onze taalcoaches, telefoon : 085 401 81 36

Brochure

Wil je de brochure van English Spelling and Grammar downloaden? Klik dan op de button hieronder.

Downoad brochureBraint heeft al ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van online cursussen taalvaardigheid met e-coaching. Braint is preferred supplier van deze cursussen voor het personeel van onder andere KPN, Rabobank, KLM en Aegon.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je de kwaliteit van je e-mails en andere zakelijke teksten in het Engels verbeteren? Misschien is dan de cursus Zakelijk Engels interessant voor jou.


Braint is lid van

Hoe werkt zo'n cursus nou eigenlijk? bekijk de video
Braint taalvaardigheid - uitleg werkwijze

Klanten over braint

"De cursus was zeker heel erg nuttig en verfrissend!"

"Fijne, leerzame feedback. Uitgebreide reactie met uitleg en voorbeelden, afgestemd op je eigen niveau en leerdoelen. Zeer waardevol!"

"Ik vind dat jullie snel en vriendelijk communiceren en dat is erg prettig! Ga zo door!"

Wie gingen u voor?

 • Aegon
 • KPN
 • MN
 • Corporatie Academie