Braint Academy - trainingen zakelijk schrijven menu

English Spelling and Grammar

flexibele planning

individuele begeleiding

In de online cursus English Spelling & Grammar leer je de regels van de Engelse spelling en grammatica goed toepassen. Je gaat aan de slag met tenses, verbs, word order, prepositions, articles, nouns, bekende valkuilen en meer. Je doel is om een tekst zonder fouten te schrijven. Je taalcoach geeft je feedback, tips en tools waarmee je verder kunt. Je werkt met een flexibele planning zodat je zelf bepaalt waar en wanneer je binnen deze planning aan de cursus werkt.

Flexibel en op je eigen tempo

Je kiest zelf je startmoment en je bent niet gebonden aan vaste tijden. Je werkt dus aan de cursus op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen. Met hulp van je taalcoach leer je stap voor stap de taalregels van het Engels goed toepassen in de teksten die je schrijft.

Dit doet je taalcoach

Je kiest zelf het startmoment van de cursus en je bent niet gebonden aan vaste tijden. Je werkt dus aan de cursus op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen. Dat doe je in de online leeromgeving die wij voor je klaarzetten. Met begeleiding van je taalcoach train je stap voor stap je schrijfvaardigheid in het Engels. Je coach is een bevoegd docent Engels.

Dit leer je

 • tenses
 • verbs
 • word order
 • prepositions
 • articles
 • nouns
 • bekende valkuilen
 • en meer

Dit bereik je met de cursus

Je leert in de cursus om kritisch te kijken naar je teksten en beruchte taalfouten en 'steenkolenengels' te herkennen en te vermijden. Aan het eind weet je hoe je de regels van de Engelse spelling en grammatica kunt toepassen in de teksten die je voor je werk schrijft.

English Spelling and Grammar

 • € 475 all-in
 • flexibele planning
 • individuele begeleiding
 • persoonlijke taalcoach
 • Braint bezit het NRTO-keurmerk

Bestellen

De cursus kost € 475. Dit is inclusief de begeleiding van je taalcoach. Je kunt direct online afrekenen met iDeal of we kunnen je eerst een factuur sturen. Bestel je namens je werkgever? Laat het ons weten, dan passen we de factuur aan. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Bestellen

Brochure

Wil je de brochure van English Spelling and Grammar downloaden? Klik dan op de button hieronder.

Download brochure

Zo begin je

Aan het begin van de cursus kun je een online starttoets maken, zodat jij en de coach inzicht krijgen in je niveau en je sterke en zwakke punten. Je coach maakt daarna voor jou een cursus op maat.

Hoe lang duurt de cursus?

Je besteedt in totaal 18 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning Met een tijdsbesteding van 1,5 uur per week bijvoorbeeld ben je dan 12 weken bezig. Maar korter of langer kan ook. De planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk.

Start- en eindniveau

Het startniveau voor de cursus is A2 (vmbo, brugklas havo/vwo). Het eindniveau van de cursus is B2/C1 (eind havo/vwo/mbo4). Je sluit af met een eindtoets. Als je deze hebt gemaakt, ontvang je een certificaat.

Wanneer wil je starten?

Na je aanmelding nemen we contact met je op om in overleg met jou de startdatum af te spreken. Je kunt al binnen 2 dagen met de cursus beginnen! Wil je later beginnen? Dan kun je nu al de cursus aanvragen en bepaal je zelf je startdatum.

Wil je een persoonlijk advies? Bel dan met onze taalcoach via 085 401 81 36.

STAP-budget

Wil je zakelijke Engelse teksten schrijven zonder taalfouten en gebruik maken van je STAP-budget? Dat kan met de cursus Foutloos Engels schrijven voor je werk. Klik op de button hieronder voor meer info.

Foutloos Engels schrijven voor je werk


Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je de kwaliteit van je e-mails en andere zakelijke teksten in het Engels verbeteren? Dan is de cursus Zakelijk Engels interessant voor jou.

Braint heeft al ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van online cursussen taalvaardigheid met individuele begeleiding. Braint traint als preferred supplier het personeel van onder andere KPN, Rabobank, KLM en Aegon.


Braint is lid van
NRTO

Hoe werkt zo'n cursus nou eigenlijk? bekijk de video
Braint taalvaardigheid - uitleg werkwijze

Klanten over braint

"De cursus was zeker heel erg nuttig en verfrissend!"

"Fijne, leerzame feedback. Uitgebreide reactie met uitleg en voorbeelden, afgestemd op je eigen niveau en leerdoelen. Zeer waardevol!"

"Ik vind dat jullie snel en vriendelijk communiceren en dat is erg prettig! Ga zo door!"