Taal op niveau met e-coaching menu

Correct Nederlands

€ 375,-per deelnemer

Online cursus met e-coaching

Inschrijven

Wil je foutloze (zakelijke) teksten schrijven? Zeker weten dat je spelling klopt en dat je geen stijlfouten meer maakt? Dan is de cursus Correct Nederlands iets voor jou! Met deze cursus leer je de regels van de Nederlandse spelling & grammatica zo goed toepassen, dat je beter en met meer plezier gaat schrijven. Oftewel: je leert lekker schrijven in foutloos Nederlands.

Zakelijk Schrijven

€ 475,-per deelnemer

Online cursus met e-coaching

Inschrijven

Communiceer je schriftelijk met collega's, klanten of zakelijke relaties? Zijn je spelling en grammatica in orde, maar vind je een tekst goed formuleren lastig? Dan past deze cursus helemaal bij jou! In je eigen online leeromgeving ga je samen met je persoonlijke taalcoach grondig aan de slag met tal van onderwerpen die jou helpen je schrijfstijl te verbeteren.

Zelfstudie Spelling & Grammatica Nederlands

€ 59,-per deelnemer

Online zelfstudie

Inschrijven

Taalfouten kunnen irritaties of misverstanden veroorzaken. Schrijf je veel teksten? Vind je het belangrijk dat daar geen fouten in staan?

Met de online zelfstudie Spelling & grammatica van Braint breng je je Nederlands op een hoger niveau. Dit traject bestaat uit 5800 oefenzinnen spelling, grammatica, leestekens en stijl, dus daar kun je even mee voort. Aan het einde ben je gegarandeerd beter geworden in Nederlands en bovendien schrijf je gemakkelijker en met meer plezier je teksten.

Spelling & Grammatica Incompany

op aanvraag

Mix van online en klassikaal

Met deze training leert de deelnemer in slechts twee workshops alles over spelling en grammatica Nederlands en hij leert deze regels toe te passen in zakelijke teksten. Hij leert daarnaast bekende valkuilen bij het schrijven te herkennen en te voorkomen. In een persoonlijke online leeromgeving kan de deelnemer oefenen met de stof uit de workshops en met de algemene spelling & grammaticaregels. Hij kan ook vragen stellen aan de trainer, die hem actief online coacht. Aan het eind van de training schrijft de deelnemer betere zakelijke teksten, zonder fouten.

Zakelijk Schrijven Incompany

op aanvraag

Mix van online en klassikaal

Zakelijk Schrijven Incompany is bedoeld voor medewerkers die de regels van spelling, interpunctie en stijl goed snappen en die zich verder willen ontwikkelen in het goed formuleren van zinnen en het schrijven van effectieve, leesvriendelijke teksten. Kort en bondig schrijven bespaart tijd, van de schrijver en van de lezer. Deze cursus helpt de deelnemer deze stap te maken.

Klantvriendelijk Chatten Incompany

op aanvraag

Mix van online en klassikaal

Werk je op een Klant Contact Center en beantwoord je vragen van klanten via live chat? Dan is het belangrijk dat je helder en klantvriendelijk formuleert, in foutloos Nederlands. Chatten met een klant is per slot van rekening heel iets anders dan chatten met een vriend of vriendin.

Niveaubepaling Spelling & Grammatica Nederlands

€ 37,50per test

Voor teams en sollicitanten

Wilt u van een sollicitant of medewerker weten wat zijn niveau van de Nederlandse taal is? Of wilt u inzicht krijgen in het taalniveau van een compleet team? Dan is deze online niveaubepaling een goede tool. De test staat op zichzelf en is geen onderdeel van een cursus.

English Spelling & Grammar

€ 375,-per deelnemer

Online cursus met e-coaching

Inschrijven

Communiceer je schriftelijk in het Engels met collega's, klanten of zakelijke relaties, maar heb je moeite met de Engelse spelling & grammatica? Geen nood, wij spijkeren je in no time bij. In je eigen online leeromgeving ga je samen met je persoonlijke taalcoach grondig aan de slag en binnen drie maanden ben jij op niveau.

Zakelijk Engels

€ 475,-per deelnemer

Online cursus met e-coaching

Inschrijven

Communiceer je schriftelijk in het Engels met collega's, klanten of zakelijke relaties? Vind je een tekst goed formuleren "nog een dingetje" of is grammatica juist lastig? Dan past deze cursus helemaal bij jou! In je eigen online leeromgeving ga je samen met je persoonlijke taalcoach grondig aan de slag met tal van onderwerpen die jou helpen je Engelse schrijfvaardigheid te verbeteren.

Zelfstudie Spelling & Grammatica Engels

€ 59,-per deelnemer

Online zelfstudie

Inschrijven

Je moet door de toenemende internationalisering steeds vaker verslagen, brieven en e-mails in het Engels schrijven. Je wilt daarin geen fouten maken, maar hoe zit het ook alweer met die werkwoordsvormen en grammaticaregels?

Met de online zelfstudie Engelse spelling en grammatica van Braint breng je je Engels op een hoger niveau. Het traject bestaat uit 4600 oefenzinnen spelling, grammatica en leestekens, dus je hebt wat te doen. Aan het einde ben je gegarandeerd beter in Engels en bovendien schrijf je gemakkelijker en met meer plezier teksten in die taal.

Spelling & Grammar Incompany

op aanvraag

Mix van online en klassikaal

Met deze training leert de deelnemer in slechts twee workshops alles over spelling en grammatica Engels en hij leert deze regels toe te passen in zakelijke teksten. Hij leert daarnaast bekende valkuilen bij het schrijven in het Engels te herkennen en te voorkomen.
In een persoonlijke online leeromgeving kan de deelnemer oefenen met de stof uit de workshops en met de algemene spelling & grammaticaregels. Hij kan ook vragen stellen aan de trainer, die hem actief online coacht. Aan het eind van de training schrijft de deelnemer betere zakelijke teksten in het Engels.

Zakelijk Engels Incompany

op aanvraag

Mix van online en klassikaal

Met deze training leert de deelnemer in slechts twee workshops heldere en goed opgebouwde teksten in het Engels te maken, die prettig lezen. Hij leert daarnaast bekende valkuilen bij het schrijven in het Engels te herkennen en te voorkomen. Ook komen het verschil tussen formeel en informeel taalgebruik aan de orde.
In een persoonlijke online leeromgeving kan de deelnemer de nieuwe schrijfstijl oefenen, de spelling & grammatica verbeteren en vragen stellen aan de trainer, die hem bovendien actief online coacht. Aan het eind van de training schrijft de deelnemer beter en met meer plezier zakelijke teksten in het Engels.

Niveaubepaling Spelling & Grammatica Engels

€ 37,50per test

Voor teams en sollicitanten

Wilt u van een sollicitant of medewerker weten wat zijn niveau van de Engelse taal is? Of wilt u inzicht krijgen in het taalniveau van een compleet team? Dan is deze online niveaubepaling een goede tool. De test staat op zichzelf en is geen onderdeel van een cursus.