Taal op niveau door e-learning en coaching menu

Correct Nederlands

€ 375,-per deelnemer

Online

Inschrijven

Correct Nederlands is een online cursus waarbij de deelnemer de taalregels van de Nederlandse spelling en grammatica opfrist en traint. Het doel is om een tekst zonder fouten te schrijven en samen met de online coach gaat de deelnemer aan de slag om dit te bereiken. De deelnemer gaat onder meer aan de slag met spelling, werkwoordspelling, interpunctie, het herkennen van stijlfouten en formuleren.

Zakelijk Schrijven

€ 475,-per deelnemer

Online

Inschrijven

Deze online cursus is bedoeld voor medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in het goed formuleren van zinnen en het schrijven van effectieve, leesvriendelijke teksten. De cursus wordt individueel gevolgd, met intensieve begeleiding van een taalcoach. Door coaching "on the job" kan de deelnemer de onderwerpen die hij in de cursus oefent meteen toepassen in de eigen schrijfpraktijk.

Individueel Traject Schrijfcoaching

€ 1450,-individueel

Mix van online en bijeenkomsten

Inschrijven

De deelnemer vindt het belangrijk dat de schriftelijke communicatie met klanten en relaties helder en eenvoudig is geformuleerd. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat deze communicatie niet standaard is maar toegespitst op de situatie van de lezer. Hij wil daarom op een meer persoonlijke en creatieve manier leren schrijven. Dit wil hij samen doen met een taalcoach van Braint die hem zowel face to face als online begeleidt.

Spelling & Grammatica Incompany

€ 2850,-8 deelnemers max.

Mix van online en klassikaal

Met deze training leert de deelnemer in slechts twee workshops alles over spelling en grammatica Nederlands en hij leert deze regels toe te passen in zakelijke teksten. Hij leert daarnaast bekende valkuilen bij het schrijven te herkennen en te voorkomen. In een persoonlijke online leeromgeving kan de deelnemer oefenen met de stof uit de workshops en met de algemene spelling & grammaticaregels. Hij kan ook vragen stellen aan de trainer, die hem actief online coacht. Aan het eind van de training schrijft de deelnemer betere zakelijke teksten, zonder fouten.

Zakelijk Schrijven Incompany

€ 2850,-8 deelnemers max.

Mix van online en klassikaal

Zakelijk Schrijven Incompany is bedoeld voor medewerkers die de regels van spelling, interpunctie en stijl goed snappen en die zich verder willen ontwikkelen in het goed formuleren van zinnen en het schrijven van effectieve, leesvriendelijke teksten. Kort en bondig schrijven bespaart tijd, van de schrijver en van de lezer. Deze cursus helpt de deelnemer deze stap te maken.

Klantvriendelijk Chatten Incompany

€ 2850,-8 deelnemers max.

Mix van online en klassikaal

Werk je op een Klant Contact Center en beantwoord je vragen van klanten via live chat? Dan is het belangrijk dat je helder en klantvriendelijk formuleert, in foutloos Nederlands. Chatten met een klant is per slot van rekening heel iets anders dan chatten met een vriend of vriendin.

Niveaubepaling Spelling & Grammatica Nederlands

€ 37,50per test

Voor teams en sollicitanten

Wilt u van een sollicitant of medewerker weten wat zijn niveau van de Nederlandse taal is? Of wilt u inzicht krijgen in het taalniveau van een compleet team? Dan is deze online niveaubepaling een goede tool. De test staat op zichzelf en is geen onderdeel van een cursus.

English Spelling & Grammar

€ 375,-per deelnemer

Online

Inschrijven

English Spelling & Grammar is een online cursus waarbij de deelnemer de taalregels van de Engelse spelling en grammatica goed leert toepassen. Het doel is om een tekst zonder fouten te schrijven en samen met de online coach gaat de deelnemer aan de slag om dit te bereiken. De deelnemer gaat onder meer aan de slag met tenses, verbs, word order, prepositions, articles, nouns, bekende valkuilen en meer. De onderwerpen zijn gekoppeld aan de niveaus van het Referentiekader European Framework.

Zakelijk Engels

€ 475,-per deelnemer

Online

Inschrijven

In de online cursus Zakelijk Engels leert de deelnemer kritisch te kijken naar zijn eigen Engelse teksten, fouten te signaleren en deze te verbeteren. Hij gaat aan de slag met het actief formuleren van zinnen, met veel aandacht voor zinsopbouw en de rol van interpunctie; formeel, informeel en standaard taalgebruik; openings- en slotzinnen; het maken van een goede alinea en het combineren van alinea's in een heldere tekst.

Schrijfcoaching Engels

€ 1450,-individueel

Mix van online en bijeenkomsten

Inschrijven

In dit individuele traject verhoogt de deelnemer zijn niveau van de Engelse taal en verbetert hij de effectiviteit van zijn schriftelijke communicatie. Dit doet hij onder begeleiding van een taalcoach van Braint, die hem zowel face to face als online begeleidt. Tijdens het traject vindt er een doorlopende finetuning plaats op de persoonlijke wensen en behoeften van de deelnemer. Het traject wordt toegespitst op de werksituatie van de deelnemer.

Spelling & Grammar Incompany

€ 2850,-8 deelnemers max.

Mix van online en klassikaal

Met deze training leert de deelnemer in slechts twee workshops alles over spelling en grammatica Engels en hij leert deze regels toe te passen in zakelijke teksten. Hij leert daarnaast bekende valkuilen bij het schrijven in het Engels te herkennen en te voorkomen.
In een persoonlijke online leeromgeving kan de deelnemer oefenen met de stof uit de workshops en met de algemene spelling & grammaticaregels. Hij kan ook vragen stellen aan de trainer, die hem actief online coacht. Aan het eind van de training schrijft de deelnemer betere zakelijke teksten in het Engels.

Zakelijk Engels Incompany

€ 2850,-8 deelnemers max.

Mix van online en klassikaal

Met deze training leert de deelnemer in slechts twee workshops heldere en goed opgebouwde teksten in het Engels te maken, die prettig lezen. Hij leert daarnaast bekende valkuilen bij het schrijven in het Engels te herkennen en te voorkomen. Ook komen het verschil tussen formeel en informeel taalgebruik aan de orde.
In een persoonlijke online leeromgeving kan de deelnemer de nieuwe schrijfstijl oefenen, de spelling & grammatica verbeteren en vragen stellen aan de trainer, die hem bovendien actief online coacht. Aan het eind van de training schrijft de deelnemer beter en met meer plezier zakelijke teksten in het Engels.

Niveaubepaling Spelling & Grammatica Engels

€ 37,50per test

Voor teams en sollicitanten

Wilt u van een sollicitant of medewerker weten wat zijn niveau van de Engelse taal is? Of wilt u inzicht krijgen in het taalniveau van een compleet team? Dan is deze online niveaubepaling een goede tool. De test staat op zichzelf en is geen onderdeel van een cursus.