Taal op niveau met e-coaching menu

Cursus Spelling en grammatica

€ 59,-

5800 oefenzinnen

Met de online cursus Spelling en grammatica oefen je stap voor stap je spelling en grammatica van het Nederlands. De cursus kost € 59,- voor 1 jaar onbeperkte toegang. Je krijgt er een gratis E-book bij met daarin alle taalregels, mét voorbeelden, die in de cursus worden behandeld. In de cursus vind je alle onderwerpen spelling, grammatica, leestekens en formuleren van de middelbare school (mbo-4, havo/vwo).

Bestellen

De cursus

De cursus bestaat uit 5800 oefenzinnen en is verdeeld in niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad. De kennis van het ene niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel bent vergeten, kun je meteen de theorie aanklikken.

Waarmee ga je aan de slag?

 • werkwoordspelling
 • zinsontleden
 • het gebruik van leestekens
 • spelling (volgens de nieuwste regels)
 • verwijswoorden (bijvoorbeeld jou/jouw, wat/dat)
 • het herkennen van stijlfouten

E-book

In het gratis E-book vind je alle theorie, met voorbeelden, die je in de cursus hebt geoefend. Deze pdf kun je downloaden, zodat je ook na de cursus een naslagwerk(je) hebt waarin je de taalregels nog een keer kunt opzoeken.

Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord krijg je via deze site 1 jaar onbeperkte toegang tot de oefeningen en de theorie. Je resultaten blijven bewaard. Je kunt je resultaten verwijderen en een oefening nog een keer maken.

Hoe begin je?

Aan het begin van de cursus kun je een toets maken om je niveau te testen. Hiemee weet je je sterke en zwakke punten en waar je in de cursus extra op kunt trainen.

Kosten

De online cursus Spelling en grammatica kost € 59,- all-in. Je kunt bestellen op factuur of direct online afrekenen met iDeal. Als je met iDeal betaalt, krijg je direct toegang tot de cursus. Braint is een onderwijsorganisatie en is vrijgesteld van btw.

Online cursus Spelling en grammatica

 • € 59,- all-in
 • 5800 oefenzinnen
 • 1 jaar onbeperke toegang
 • CRKBO-erkende onderwijsinstelling
 • gratis E-book (PDF) met theorie en voorbeelden

Bestellen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Wil je alleen met de werkwoordspelling aan de slag? Misschien is dan de online cursus Werkwoordspelling interessant voor jou.


Braint is lid van

Contact

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

T: 085 401 81 36
E: info@braint.nl

Kvk inschrijving: 37074615


Braint bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Braint voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.


Braint is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze cursussen zijn vrijgesteld van btw.

Crkbo