Braint Academy - trainingen zakelijk schrijven menu

Trainingen zakelijk schrijven met STAP-budget

Werk je of ben je op zoek naar werk, wil je je positie op de arbeidsmarkt versterken? Maak dan gebruik van het STAP-budget. Dit is een subsidie van de overheid. Met het STAP-budget kun je ieder jaar een opleiding of training volgen tot € 1.000. Braint biedt verschillende trainingen aan, die jij met het STAP-budget kunt volgen.

Het aanvragen van het STAP-budget is verdeeld in tijdvakken en gaat via UWV. Het volgende tijdvak gaat in op maandag 1 mei. Voor je aanvraag heb je een STAP-aanmeldingsbewijs voor een training nodig. Wij sturen je dat aanmeldingsbewijs als je je opgeeft voor een training. Dat kan nu al. Als UWV dan na 1 mei je aanvraag heeft goedgekeurd, kun je starten met de training.

Klik op de button hieronder om te zien welke trainingen je kunt volgen en om je aan te melden. Je aanmelding is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Naar de trainingenDit zijn de voorwaarden

  • Je bent tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd.
  • Je werkt in loondienst, bent ondernemer/ZZP'er of hebt op dit moment geen werk.
  • Je ontvangt op het moment van de aanvraag geen studiefinanciering, lerarenbeurs of tegemoetkoming schoolkosten voor meerderjarigen.
  • Je hebt dit jaar nog niet eerder gebruik gemaakt van het STAP-budget.

Vraag de subsidie op tijd aan

Op maandag 1 mei start er een nieuwe aanvraagtermijn voor het STAP-budget. Het is dus belangrijk dat je niet te lang wacht. Elke twee maanden is er de mogelijkheid om een aanvraag te plaatsen. Zijn de aanvragen van die twee maanden vergeven? Dan is er wellicht de volgende periode weer een nieuwe kans. Je aanmelding bij Braint is vrijblijvend. Als UWV je STAP-aanvraag heeft goedgekeurd, ben je definitief ingeschreven voor de training.Hoe vraag je je STAP-budget aan?

Stap 1
Kies de cursus die je wilt volgen en meld je aan via de aanmeldpagina op deze site.

Stap 2
Als je aan alle voorwaarden voldoet, ontvang je van ons je STAP-aanmeldingsbewijs. Dit bewijs heb je nodig voor je STAP-aanvraag bij het UWV.

Stap 3
Dien meteen na de start van het nieuwe aanvraag-tijdvak (1 mei) je STAP-aanvraag in op het STAP-portaal van het UWV. Je krijgt bericht van het UWV als het STAP-budget is toegekend. Je kunt dan beginnen met de training.

Stap 4
Braint ontvangt het STAP-budget en verrekent dit met de opleidingskosten. Jij betaalt dus niets.


Naar de trainingenWil je een persoonlijk advies? Bel dan met onze taalcoach via 085 401 81 36.Braint heeft al ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van online trainingen taalvaardigheid met individuele begeleiding. Braint traint als preferred supplier het personeel van onder andere KPN, Rabobank, KLM en Aegon.

Contact

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

T: 085 401 81 36
E: info@braint.nl

Kvk inschrijving: 37074615


Braint bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Braint voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.


Braint is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Crkbo