Taal op niveau met e-coaching menu

Onze klanten

 • Onze online cursussen en 0-metingen zijn een uitstekende aanvulling op het reguliere, klassikale aanbod. Braint is daarom preferred supplier in de KPN academy. De medewerkers hebben toegang tot de gratis online 0-meting Nederlands en Engels. Op basis van het resultaat kan men kiezen voor de online cursussen Correct Nederlands, Zakelijk Schrijven of Zakelijk Engels Spelling & Grammar.

 • Braint is preferred supplier in het cursusaanbod van Aegon. De medewerkers hebben toegang tot de gratis online 0-meting Nederlands. Als vervolg kan men kiezen voor de online cursus Correct Nederlands.

 • VvAA zet het e-learning concept met gratis 0-meting en vervolgcursussen in voor haar medewerkers. Zij hebben via de personeelspagina toegang tot de gratis online 0-meting Nederlands. Op basis van het resultaat kunnen zij kiezen voor de online cursus Correct Nederlands of Zakelijk Schrijven.

 • De medewerkers van het contactcenter van 9292 Reisadvies gebruiken de 0-metingen en e-learning cursussen spelling en grammatica om, waar nodig, hun taalniveau bij te spijkeren.

 • Ruim 1200 medewerkers van het ROC Nova College, docenten en ondersteunend personeel, kunnen via de Nova Academie gebruik maken van de gratis 0-metingen Nederlands en Engels van Braint. Als vervolg kunnen zij kiezen voor één van de online cursussen Nederlands of Engels.

 • De medewerkers van de Almeerse Scholen Groep kunnen via de ASG Academie gebruik maken van de gratis 0-metingen Nederlands en Engels van Braint. Als vervolg kunnen zij kiezen voor één van de e-learning cursussen Nederlands of Engels.

 • Instructeurs van het GVB maken regelmatig een verslag van hun activiteiten. Om de kwaliteit van de verslaglegging te verhogen, volgen de instructeurs de blended training van Braint. Deze bestaat uit een gratis 0-meting, een kort e-learningtraject en twee workshops waarin de onderwerpen zijn gekoppeld aan teksten die de instructeurs in hun werksituatie schrijven.

 • Werknemers van de Dienst Justitiële Inrichtingen kunnen vanuit de ELO een 0-meting Nederlands of Engels aanvragen. Een taalcoach van Braint geeft feedback. De deelnemer bepaalt zelf of hij of zij één van de vervolgcursussen doet.

 • HR-adviseur Caren van der Lee van online marketingbureau Adversitement: 'Gratis 0-meting was een belangrijke trigger.' Klik hier voor de referentiecase.

 • Thijs van Dongen, opleidingsadviseur bij Rivas Zorggroep: 'We wilden graag een combinatie van een online en klassikale training.' Klik hier voor de referentiecase.

 • 'Docenten moeten minimaal hetzelfde niveau hebben dat we van onze studenten verwachten', aldus het Clusius College. Klik hier voor de referentiecase. Of download het artikel (PDF) over dit project dat in het personeelsblad van het Clusius College is verschenen.

 • Aero-Dynamiek BV gebruikt het e-learning concept van Braint met gratis 0-meting om medewerkers te toetsen en, indien nodig, te trainen.

 • Ditta van de Bovenkamp, hoofd personeelszaken Biezefoodgroep bv: 'Medewerkers bepalen zelf hun tijd; hierdoor rondt iedereen de training af.' Voor het volledige testimonial, klik hier.

 • Jos Wijnands, coördinator Opleidingen: 'De medewerker kan de training anywhere, anyplace en anytime volgen. Dit is heel efficiënt en effectief voor zowel de deelnemer als de organisatie.' Klik hier voor het volledige testimonial.

Contact Braint

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum
info@braint.nl
+31 (0)85 401 81 36

Naar de taalcursussen