Taal op niveau met e-coaching menu

Online taalcoaching

  • Engels en Nederlands
  • Spelling & grammatica en zakelijk schrijven
  • Online begeleiding door taalcoach
  • Ontwikkeld vanuit jarenlange onderwijservaring

Hoe werkt het?

Iedere deelnemer aan een e-learning cursus van Braint heeft een personal coach. Deze monitort de deelnemer gedurende de hele cursus: houdt de voortgang in de gaten, geeft feedback en tips, geeft een alert bij (dreigende) achterstand en is online beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over de stof. Ook kan de deelnemer taalvragen die tijdens het schrijven in het werk ontstaan bij de coach neerleggen. Deze schrijft de tekst niet, maar denkt mee over mogelijke formuleringen en geeft gericht uitleg en tips. Deze worden gekoppeld aan de taalregels die in de cursus behandeld zijn.

Coachingspagina

dashboard Braint De communicatie tussen de deelnemer en de taalcoach verloopt via een eigen coachingspagina. Deze pagina is een onderdeel van de persoonlijke, online leeromgeving waar alleen de deelnemer met een wachtwoord toegang toe heeft. Op deze pagina zijn de planning en instructies terug te vinden, staat een overzicht van de theorie en is er gelegenheid om online te communiceren met de coach.

Bekijk onze online cursussen  

Blended learning

  • Engels en Nederlands
  • Mix van online en klassikaal
  • Online begeleiding door taalcoach
  • Invulling in overleg met opdrachtgever

Hoe werkt het?

Deze trainingen zijn een combinatie van workshops en een online oefenomgeving. De workshops stemmen we af op de wensen van de opdrachtgever, die materiaal uit de eigen praktijk kan aanleveren voor de opdrachten. Het oefenprogramma in de online omgeving wordt afgestemd op de individuele deelnemer, aan de hand van een 0-meting die inzicht geeft in het taalniveau.

Signaleert de trainer online of in de workshops knelpunten bij de deelnemers, dan besteedt hij daar extra aandacht aan en zorgt hij voor meer of gerichter oefenmateriaal. Op deze manier versterken de workshops en het individuele traject elkaar en ontstaat een training op maat.

Tijdens de workshops verwijst de trainer naar het online materiaal waarmee de deelnemer verder kan oefenen of hiaten in zijn kennis kan aanvullen.

Bekijk onze incompany trainingen  

Contact Braint

Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum
info@braint.nl
+31 (0)85 401 81 36