Taal op niveau met e-coaching menu

NL leert door

In het kader van de subsidiemogelijkheid NL leert door heb je de mogelijkheid om onderstaande cursussen gratis te volgen. Het doel van deze subsidie is om je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Deze regeling geldt zowel voor mensen die (nog) in loondienst werkzaam zijn als voor werkzoekenden. Ben je zelfstandig ondernemer of flexwerker? Ook dan kun je gebruik maken van deze mogelijkheid. Volg je op dit moment een voltijd studie? Dan val je niet onder deze subsidieregeling.

Zakelijk Schrijven Nederlands

Gratis online cursus

12 weken

individuele begeleiding

Deze cursus is volgeboekt.

In de online cursus Zakelijk Schrijven Nederlands leer je e-mails en andere teksten schrijven die passen bij de manier waarop jij wilt (leren) communiceren: helder, klantvriendelijk en to the point. In overleg met je taalcoach bepaal je je leerdoel(en), zodat je na de cursus heldere en leesvriendelijke teksten schrijft die effect hebben. Je taalcoach geeft je op vaste momenten feedback, tips en tools waarmee je verder kunt.
meer info

Taalvaardigheid Nederlands en Engels

Gratis e-learning

handig e-book met alle theorie

heel veel oefenzinnen

Deze cursus is volgeboekt.

Met de e-learning Taalvaardigheid Nederlands en Engels oefen je stap voor stap en in je eigen tempo de taalregels van het Nederlands en Engels. Je gaat aan de slag met werkwoordspelling, ontleden, schrijven van zakelijke teksten (e-mails en brieven) en Engelse spelling en grammatica.
meer info

Zakelijk Engels

Gratis online cursus

12 weken

individuele begeleiding

Deze cursus is volgeboekt.

In de online cursus Zakelijk Engels leer je e-mails en andere teksten schrijven in correct Engels. Je gaat aan de slag met het actief formuleren van zinnen. Hierbij leer je ook het verschil tussen formeel, informeel en standaard taalgebruik én in welke situaties dit taalgebruik past. Als het nodig is, spijker je je kennis van de Engelse spelling en grammatica bij. Je taalcoach geeft je op vaste momenten feedback, tips en tools waarmee je verder kunt.
meer info

Correct Nederlands

Gratis online cursus

12 weken

individuele begeleiding

Deze cursus is volgeboekt.

In de online cursus Correct Nederlands ga je aan de slag met oefeningen spelling, werkwoordspelling, leestekens en nog veel meer. Je taalcoach geeft je feedback, tips en tools waarmee je verder kunt. Je werkt met een flexibele planning zodat je zelf bepaalt waar en wanneer je binnen deze planning aan de cursus werkt.
meer info