Online zelfstudie cursus Pabo Taaltoets


"Help, ik moet de taaltoets doen, maar hoe zit het ook alweer met de d'tjes en de t'tjes? Was het nou hartvochtig of hardvochtig? En hoe zie ik eigenlijk of een zin goed of fout is?"


Oefenen voor je taaltoets pabo

Met het oefenmateriaal van Braint kun je je online voorbereiden op alle onderdelen van je taaltoets. Dit materiaal bestaat uit meer dan 500 oefeningen spelling, grammatica, interpunctie en stijl en is verdeeld in niveaus. De kennis van het ene niveau heb je nodig voor de onderwerpen van het volgende niveau.


Waarom oefenen met Braint

Als je werkt met het online oefenmateriaal van Braint, zie je snel je zwakke punten en je kunt dan extra voor die onderdelen van de Pabo Taaltoets oefenen.


Inhoud online zelfstudie cursus Pabo Taaltoets

Je oefent de spelling van de naamwoorden en van de werkwoorden in enkelvoudige en samengestelde zinnen. Ook oefen je het taal- en redekundig ontleden en de interpunctie. Verder kun je oefenen voor het onderdeel formuleren: het herkennen van goede en foute zinnen. Elk onderdeel wordt afgesloten met een toets. In deze toets worden de onderwerpen door elkaar aangeboden en de manier van vragen is zoals bij de Pabo Taaltoets.


Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor studenten van Pabo's en mbo-leerlingen die willen gaan studeren aan een Pabo (inhoud traject).


Hoe werkt het?

Met je eigen wachtwoord kun je inloggen op elke computer met een internetverbinding en heb je toegang tot de oefeningen voor de taaltoets. Je resultaten blijven bewaard. Als je een fout maakt, krijg je direct uitleg. Als je twijfelt of een taalregel vergeten bent, kun je meteen de theorie aanklikken. Deze kun je ook uitprinten. Je bepaalt zelf voor welke periode je een wachtwoord aanvraagt (voorbeeldoefeningen).


Bestellen met korting

Bestel deze cursus met hoge korting bij één van de volgende organisaties.
Braint voor studenten     Braint voor studenten     Braint voor studenten
Klik hier voor meer informatie.Wat kost een wachtwoord? Bestellen via Braint.

1 maand€ 16,50
2 maanden€ 27,50
3 maanden€ 39,-
6 maanden€ 49,-
12 maanden€ 59,-


Wil je een wachtwoord Pabo Taaltoets aanvragen? Klik dan hieronder.BRAINT TAALTEST

taaltest


Moeite met spelling
“Ik heb gisteren mijn taaltoets gehaald en de website is echt top! Maar ik heb het nu voorlopig niet meer nodig. Ik zal het wel aan iedereen aanbevelen.“ Met vriendelijke groet, Michelle

“Ik vind het een super programma ik ga in ieder geval super zeker mijn taaltoets in.“

“Ik heb dyslectie en ik vind dat het hier goed en duidelijk vermeld staat wat je moet doen. Ik ben erg zenuwachtig voor de taaltoets en dankzij deze oefeningen voel ik me toch weer een stukje zekerder.“

“Ik wil op deze manier even laten weten dat ik braint.nl een goede site vind. Ik heb er enorm veel aan gehad en heb mijn taaltoets deze keer gehaald. Hartelijk dank voor alle oefeningen en uitleg.“